10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBreteaua de la CEZ, închisă încă o lună

Breteaua de la CEZ, închisă încă o lună

Circulaţia pe breteaua de lângă pasajul subteran, pe care şoferii o foloseau pentru a circula dinspre bulevardul Nicolae Titulescu către sensul giratoriu de la kilometrul 0 al Craiovei, rămâne închisă încă o lună.
Reamintim că circulaţia rutieră şi pietonală pe strada Nicolae Titulescu a fost restricţionată cu două luni în urmă pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Filantropia şi cea cu strada Brestei, mai precis din staţia de autobuz amenajată în dreptul Maternităţii Spitalului Municipal şi până în sensul giratoriu de la kilometrul 0, pe breteaua laterală a pasajului suprateran. Strada cu pricina a fost închisă pentru efectuarea unor lucrări de consolidare a clădirii CEZ, situată pe strada Nicolae Titulescu, nr. 1.
Constructorul ceruse Primăriei Craiova aprobarea pentru oprirea circulaţiei pe această porţiune de stradă pentru 120 de zile. Primăria îi aprobase, însă, doar 60 de zile, termen care, expirat ieri, astfel că circulaţia trebuia reluată de astăzi pe acest sector de drum. Strada a rămas însă închisă, după ce Primăria Craiova a prelungit aprobarea de oprire a circulaţiei până pe 20 decembrie, deci încă o lună, la recomandarea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.
„Comisia de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale de pe lângă Primăria Craiova, din care face parte şi un reprezentant al Poliţiei Rutiere, a fost de acord cu prelungirea restricţiei de circulaţie de pe bulevardul Nicolae Titulescu până pe 20 decembrie. A impus, însă, o condiţie: dacă se înrăutăţește vremea, constructorul să elibereze carosabilul pentru a se putea relua circulaţia rutieră“, a declarat comisarul-şef Emil Zuican, şeful Biroului Rutier Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS