8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUrmărită european, depistată la vama PFI

Urmărită european, depistată la vama PFI

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră o femeie, cetăţean român, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare, pentru trafic de persoane. Femeia, de 31 de ani, are domiciliul în comuna Călăraşi, din judeţul Dolj, şi era căutată de organele de poliţie din luna aprilie.
„În după-amiaza zilei de 2.10.2012, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I Roza S., de 31 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Dolj. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele Rozei S. există un mandat  european de arestare de executare a pedepsei cu închisoarea; aceasta fiind căutată din 3.04.2012 pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al IJPF Mehedinţi.
În baza mandatului de executare a pedepsei privative de libertate de doi ani închisoare, femeia a fost predată unei echipe operative a Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS