10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe spoturi publicitare pentru Dacia, interzise la TV

Mai multe spoturi publicitare pentru Dacia, interzise la TV

Mai multe spoturi publicitare care promovează autoturisme ale companiei Renault Dacia au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune, printr-o decizie luată marţi de CNA, care a considerat că respectivele clipuri dezinformează telespectatorii, potrivit Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, mai multe spoturi publicitare pentru şase modele de automobile Renault, trei modele Chevrolet, două modele Dacia şi un model Mitsubishi, difuzate pe posturi de televiziune, pe parcursul lunii iulie.
CNA a constatat că în aceste spoturi preţul afişat mare pe ecran este preţul final de achiziţie al autoturismului doar în condiţiile în care cumpărătorul deţine trei vouchere (tichete valorice). În caz contrar, preţul de achiziţie al autoturismului este mai mare.
De asemenea, condiţiile în care cumpărătorul poate beneficia de respectiva promoţie la autoturismul promovat în spot (preţul mai mic dacă are trei vouchere) apar scrise în partea de jos a ecranului, cu litere mici, greu lizibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS