13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSlatina: Circulaţia întreruptă în zona Palatului de Justiţie

Slatina: Circulaţia întreruptă în zona Palatului de Justiţie

Circulaţia rutieră va fi întreruptă în Slatina în perioada 21 septembrie, ora 7.00 – 23 septembrie, ora 20.00, pe tronsonul Prelungirea Primăverii cu str. Mănăstirii – Intersecţia cu Aleea Rozelor, deoarece pe 22 septembrie, începând cu ora 18.30, în zona Palatul de Justiţie se va desfăşura un spectacol artistic, eveniment la care organizatorii estimează participarea a 3.000 de persoane.
Peste 40 de jandarmi vor acţiona împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi Poliţiei Locale Slatina pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin monitorizarea tuturor activităţilor, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de către efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt face un apel către participanţi să adopte un comportament civilizat, să respecte prevederile legilor în vigoare, pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi linişte publică pe tot parcursul desfăşurării evenimentului.

Jandarmeria Olt oferă cetăţenilor un set de sfaturi utile şi, totodată, coordonatele de contact prin care pot apela non-stop Jandarmeria:
• Să acorde o atenţie deosebită obiectelor personale, pentru a evita furturile din buzunare;
• Să evite consumul de alcool, care poate conduce la unele neînţelegeri şi crearea unor stări conflictuale;
• Să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme;
• Să nu lase la vedere în interiorul maşinilor obiecte de valoare (genţi, poşete, telefoane mobile, etc.);
• Să nu evite să ceară, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, care au misiunea de a asigura ordinea şi siguranţa publică;
• Pentru a solicita intervenţia sau sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop, numărul unic de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS