17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu i-a felicitat pe elevii care au ales învăţământul profesional

Băsescu i-a felicitat pe elevii care au ales învăţământul profesional

Preşedintele Traian Băsescu i-a felicitat, astăzi, în mesajul ocazionat de deschiderea anului şcolar, pe elevii care au ales să se înscrie în învăţământul profesional, el arătând că acesta poate fi cheia succesului în viaţă pentru mulţi tineri, dar şi a unei economii mai competitive, informează Mediafax.

„Învăţământul profesional de calitate, realizat în legătură directă cu nevoile reale ale economiei actuale şi viitoare, este cheia succesului în viaţă a unui mare număr de tineri. De-acum ei se vor forma temeinic într-o meserie căutată. Este şi cheia unei economii mai competitive, cu firme mai puternice şi mai dinamice. Felicit miile de elevi care au ales acest drum şi le doresc mult succes”, a afirmat preşedintele Băsescu în mesajul său, citit de consilierul prezidenţial pentru educaţie, Daniel Funeriu, la deschiderea Şcolii Profesionale Germane Kronstadt din Braşov.
Băsescu a ţinut, la început de an şcolar, şi să mulţumească dascălilor. „Doresc să mulţumesc cadrelor didactice pentru că, indiferent de dificultăţile prin care a trecut România, ele au slujit întotdeauna interesul elevilor noştri”, a afirmat preşedintele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS