10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Rănit grav în urma uni accident de moped

Dolj: Rănit grav în urma uni accident de moped

Daniel F., de 31 de ani, din comuna Cetate, Dolj, a fost grav rănit ieri după ce mopedul pe care circula a fost lovit de un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Hunia. Florin P., de 34 de 34 de ani, din Maglavit, în timp ce conducea un autoturism proprietatea unui cetăţean bulgar, la o intersecţie de pe raza localităţii, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi nu a acordat prioritate de trecere mopedului care circula pe drumul cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorul mopedului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat şi vătămarea corporală uşoară a lui Claudiu B., de 20 de ani, din Hunia, ocupant al mopedului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul mopedului nu posedă cursuri de legislaţie rutieră, iar pe timpul mersului atât el cât şi ocupantul nu purtau căşti de protecţie. A fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Pe numele lui Florin P. a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS