27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Dispăruţi de la domiciliu

Olt: Dispăruţi de la domiciliu

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a două persoane dispărute de la domiciliu şi fac apel la cei care pot da relaţii despre acestea să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată ieri de către Popescu Gheorghe, de 47 de ani, din comuna Crîmpoia, despre faptul că, la data de 27.08.2012, fiul său, Popescu Cristi Constantin, de 18 ani, cunoscut în evidenţe cu tulburări de comportament, a dispărut de la domiciliu şi nu a revenit.
Semnalmente: înălţime 1,77 metri, constituţie astenică, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, faţă prelungă, ascuţită, urechi medii, buze groase; fără semne particulare, cu început de cocoaşă.
La data dispariţiei, Popescu Cristi – Constantin era îmbrăcat cu trening de culoare închisă cu dungi albe, în picioare purta pantofi tip adidas de culoare neagră, iar pe cap, şapcă de culoare portocalie.

Poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa au fost sesizaţi tot ieri de către Tismanaru Aurelia, din comuna Dăneasa, despre faptul că, la data de 06.09.2012, socrul său, Tismănaru Vasile, de 68 de ani, din localitate, cunoscut în evidenţe cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,70 metri, faţa ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, şi tatuaje pe mâini şi picioare (Costinel, Marinel, Gelu, Gina).
La data dispariţiei, Tismanaru Vasile era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare gri cu dungi negre, tricou de culoare crem, pulover negru cu romburi albe, salopetă de culoare albastru deschis, pe cap purta şapcă de culoare neagră cu desen roşu, iar în picioare cizme de culoare verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS