11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOrban: M-am săturat să trag la căruţa PSD-ului!

Orban: M-am săturat să trag la căruţa PSD-ului!

Surse din PNL au declarat că deputatul Ludovic Orban (foto) a ridicat, în cadrul şedinţei conducerii, problema prejudiciilor de imagine pe care PNL le-a avut în urma eşecului referendumului. Acesta a reproşat liderilor că ideea referendumului nu a fost discutată, înainte de a fi demarat, în cadrul Delegaţiei Permanente, şi că nu s-a dat un vot în acest sens, pentru a fi asumat. „Am tras destul la căruţa PSD-ului“, a spus Orban, potrivit surselor citate.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a replicat lui Orban, spunându-i că, dacă doreşte să propună congres extraordinar, este liber să o facă. „Vrei să rupem alianţa cu USL?“, i-ar mai fi spus Antonescu deputatului PNL. Potrivit surselor citate, preşedintele PNL a răspuns că iniţierea referendumului s-a făcut cu acordul tuturor partidelor din Uniune şi că nu se poate spune că este vina exclusivă a unui singur partid.

Acuzaţii la adresa PSD

Deputatul PNL Lodovic Orban a declarat, ieri, după şedinţa Delegaţiei Permanente, că PSD nu îşi poate permite să lanseze mesaje ostile şi a acuzat conducerea USL că ia decizii într-un cerc restrâns. Orban a  susţinut în şedinţa conducerii partidului faptul că nu i se pare normal ca liberalii şi Crin Antonescu să fie consideraţi ţapi ispăşitori pentru rezultatul referendumului, mai ales că nu PNL a demarat acest demers. „Aş prefera să nu dau detalii despre discuţiile pe care le-am avut în forul interior al partidului. Ceea ce am spus şi spun şi public este că nu mi se pare nomal ca domnul Antonescu şi mai ales PNL, mai ales în discursul unor lideri ai PSD-ului, să fie consideraţi ţapi ispăşitori pentru acest rezultat la referendum“, a spus Orban.
El a precizat că PNL a susţinut un demers care nu a fost demarat de ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS