13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea, urmărit penal, rămâne şeful campaniei USL pentru alegerile parlamentare

Dragnea, urmărit penal, rămâne şeful campaniei USL pentru alegerile parlamentare

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, urmărit penal privind posibile fraude la referendumul din 29 iulie, va rămâne şeful de campanie pentru alegerile parlamentare, a anunţat azi preşedintele partidului, premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

„Vreau să cred că nu se mai fac dosare politice. De ce faci dosare şefului campaniei USL-ului? Probabil că oricum asta în orice caz nu înseamnă o intimidare a noastră pentru 9 decembrie şi o spun de pe acum: Liviu Dragnea va fi în continuare şeful de campanie pentru alegerile parlamentare. E ilegal că vrei să te organizezi? Mi-aduc aminte că domnul Videanu, în 2009, prezenta public datele din acel sistem. Şi atunci, este ilegal dacă eşti de la USL, dar e legal dacă eşti de la PDL?”, a spus Ponta la sediul central al USL.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat azi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost pus sub acuzare în dosarul privind posibile fraude la referendumul din 29 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS