21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Turnu Severin

Mehedinţi: Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Turnu Severin

Şapte maşini de pompieri intervin în acest moment pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la mansarda unui bloc situat la ieşire din Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre acelaşi imobil care a ars anul trecut, a doua zi de Paşte, când o tânără de 15 ani cu probleme psihice şi-a pierdut viaţa. Astăzi, la fel ca şi anul trecut, focul a început de la mansarda blocului, întreg acoperişul imobilului fiind mistuit de flăcări. Peste 100 de ersoane au fost evacuate de pompieri şi este foarte posibil acum să rămână fără un acoperiş deasuora capului.

Imobilul din municipiul Drobeta Turnu Severin unde a izbucnit incendiul este construit de primărie şi a fost dat în folosinţă la începutul anului 2011. În acest bloc, care are trei etaje şi mansardă, locuiesc 84 de persoane. La fel ca şi anul trecut, sursa izbucnirii incendiului a rămas în curs de stabilire.
În acest moment s-a constituit o comisie care va trebui să stabilească de unde a pornit totul.
Potrivit căpitanului Claudiu Balaure de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, la faţa locului au şapte autospeciale şi două scări, intervenţia acestora fiind îngreunată de vântul puternic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS