10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEcaterina Andronescu s-a umplut de purici într-o şcoală din Mehedinţi

Ecaterina Andronescu s-a umplut de purici într-o şcoală din Mehedinţi

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, aflată într-o vizită în judeţul Mehedinţi, s-a umplut de purici după ce a vizitat şcoala din satul Jirov, comuna Corcova. Ministrul a vizitat şcoala veche de 100 de ani, care stă să cadă, în care urmează să înveţe 320 de copii. Ecaterina Andronescu a vrut să vadă şi stadiul lucrărilor la şcoala nouă, aflată în contrucţie din 2008.

Când a văzut că ministrul vrea să intre în clădirea în construcţie a şcolii noi, primarul comunei a sfătuit-o să nu facă asta, pentru că o să se umple de purici, lucru care s-a şi întâmplat. Ecaterina Andronescu i-a cerut constructorului să termine şcoala în cel mult două luni şi a aprobat alocarea a 1,2 milioane de lei pentru finalizarea construcţiei.
„Sunt revoltată de cei care nu au reuşit să termine şcoala nouă şi să îi ia pe copii din şcoala de sute de ani. Să vedem cum putem rezolva problema”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV, precizând că problema nu sunt puricii care au atacat-o, ci faptul că şcoala este locuită de câini şi pisici, în loc să fie terminată şi să se înveţe în ea. „Eu îl găsesc vinovat şi pe directorul şcolii. Nu aş fi plecat de la uşa ministrului până nu aş fi rezolvat problema”, a mai spus ministrul Educaţiei. „Acolo nu era şcoală, era o clădire părăsită din 2009”, a mai spus Andronescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS