11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Doi tineri daţi dispăruţi, căutaţi de poliţişti

Olt: Doi tineri daţi dispăruţi, căutaţi de poliţişti

Poliţiştii din judeţul Olt desfăşoară în prezent activităţi de căutare a doi tineri declaraţi dispăruţi de la domiciliu. Prima persoană căutată este Alin Marius Neagu, de 29 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, tânăr care, potrivit mamei sale, a plecat de acasă la începutul lunii, cu intenţia de a ajunge în Franţa, iar de la acea dată nu a mai putut fi contactat. Tânărul are 1,75 metri înălţime, aproximativ 60 – 65 kilograme, tenul deschis, părul scurt, negru, ochii negri şi nu prezintă semne particulare. La data plecării el purta pantaloni de culoare albastră, un tricou de culoare crem şi era încălţat cu o pereche de pantofi sport, de culoare albastră.

Cea de-a doua persoană căutată este o fată de 16 ani, Florina Uşurelu, din Scorniceşti. Mama adolescentei a anunţat poliţia că fiica ei a plecat în oraş cu prietenii săi şi nu a mai revenit acasă. Adolescenta are aproximativ 1,70 metri înălţime, 55 kilograme, ochi albaştri, părul şaten, lung, prins în coadă. Ca semn particular, are o cicatrice rotundă în zona gâtului şi poartă ochelari de vedere cu ramă mov. La data plecării, fata era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, tip sport, bluză cu mânecă trei sferturi, de culoare mov, hanorac cu dungi roşii şi albe, iar în picioare purta opincuţe din plastic.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da relaţii despre oricare dintre cei doi tineri daţi dispăruţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS