10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Ronaldo: Suntem frustraţi că ne-am oprit aici

Fotbal – Ronaldo: Suntem frustraţi că ne-am oprit aici

Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, miercuri seară, după ce Portugalia a fost eliminată de la Euro-2012 în semifinale de Spania, că el şi coechipierii săi sunt frustraţi pentru că au părăsit competiţia, dar şi mândri în acelaşi timp pentru evoluţia avută pe parcursul turneului.

„Nu am avut cu adevărat oportunitatea de a marca în această seară. Am încercat tot timpul să dau ce este mai bun. Am jucat bine în acest turneu, dar ne-a lipsit şansa. Suntem frustraţi că ne-am oprit aici, dar în acelaşi timp suntem mândri de parcursul nostru”, a declarat atacantul echipei Real Madrid, conform Mediafax.
Selecţionata Spaniei, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal, în urma victoriei obţinute, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, în meciul de miercuri, de la Doneţk, cu Portugalia, din semifinalele competiţiei. În finală, Spania va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Germania şi Italia, care se dispută, astăzi, de la ora 21.45, la Kiev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS