16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampanie naţională de prevenire a furturilor de şi din autoturisme

Campanie naţională de prevenire a furturilor de şi din autoturisme

În perioada iulie – septembrie 2012, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări desfăşoară, la nivel naţional, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”. 

Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!” are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, se înscrie în prioritatea naţională „Prevenirea furturilor” şi abordează unul dintre genurile de infracţionalitate care au un aport important la situaţia operativă.
Acest nou demers reprezintă o continuare a protocolului de colaborare iniţiat în 2011 între Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări S.A. la lansarea campaniei „Fii precaut, hoţii nu dorm!
Campania „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!” vizează transmiterea de recomandări cu caracter preventiv. Pentru o comunicare şi o vizibilitate eficientă a mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme vor fi desfăşurate întâlniri cu grupuri ţintă (asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport) şi se vor organiza concursuri tematice cu premii, inclusiv la posturile locale de radio şi televiziune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS