10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBlaga minimalizează proporțiile dezastrului

Blaga minimalizează proporțiile dezastrului

Coordonatorul campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga (foto), a declarat ieri că democrat-liberalii au înţeles mesajul pe care alegătorii l-au transmis, el susţinând că scorul obţinut la locale consolidează PDL ca singura forţă politică a dreptei.
Blaga a prezentat într-o conferinţă de presă rezultatele după numărarea voturilor în 70% din secţiile de votare, arătând că la votul politic la consiliile judeţene PDL a obţinut 22,79%, USL – 52,1%, PP-DD – 10%, iar UDMR – 5%.
El a spus că, în concluzie, PDL a câştigat 27,3% din primăriile din ţară, iar la votul politic a obţinut 22,79%.
„Acest scor ne consolidează ca singura forţă politică a dreptei. Aleşii locali ai PDL au fost şi rămân coloana vertebrală a partidului“, a precizat Blaga.
El a spus că PDL a dovedit şi că este principalul partid de opoziţie şi va veghea la stabilitatea României şi a ordinii democratice.
Blaga a precizat că PDL avertizează USL că nu va îngădui nici un abuz al guvernului faţă de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene.
Potrivit lui Blaga, este o realitate că PDL a înregistrat pierderi şi a primit un vot negativ în multe localităţi ale ţării, el menţionând că PDL a pierdut în trei reşedinţe de judeţ: Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Botoşani şi are un număr foarte mic de preşedinţi de consilii judeţene.
„Am înţeles mesajul pe care alegătorii ni l-au transmis, am plătit costurile guvernării noastre, USL trebuie să plătească costurile guvernării Ponta“, a adăugat Vasile Blaga.
El le-a mulţumit membrilor, militanţilor, simpatizanţilor PDL „pentru mobilizarea de care au dat dovadă într-o campanie purtată de adversari cu agresivitate fără precedent“.
Blaga a adăugat că PDL nu va construi niciodată nimic pe ură şi că aleşii PDL vor continua să slujească interesul cetăţenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS