Acasă Actualitate Peste 12.000 de poliţişti vor asigura ordinea publică în perioada Rusaliilor

Peste 12.000 de poliţişti vor asigura ordinea publică în perioada Rusaliilor

-

Peste 12.000 de poliţişti vor fi mobilizaţi în toată ţara pentru a asigura liniştea şi ordinea publică în perioada Rusaliilor, informează reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), citaţi de NewsIn.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.
În perioada 1-4 iunie, pe lângă dispozitivul curent, Poliţia Română a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, precum şi pentru asigurarea unei reacţii ferme şi a unei intervenţiei rapide la solicitările cetăţenilor, mai spun sursele citate.
Poliţiştii vor acţiona pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale, artistice şi sportive.
Din totalul poliţiştilor aflaţi în misiune, peste 7.700 sunt de la structurile de ordine publică, aproape 2.100 de la rutieră, peste 900 de la investigaţii criminale, aproape 640 de la Poliţia Transporturi, peste 170 de la investigarea fraudelor, 90 de la structurile de arme, explozivi şi substanţe periculoase, restul fiind de la alte formaţiuni.
Potrivit sursei citate, pentru prevenirea faptelor antisociale, zilnic, vor acţiona aproximativ 3.400 de patrule, aproximativ 2.000 dintre acestea fiind auto, iar restul pedestre.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...