Acasă Actualitate Gorj: Copiii au uşile deschise la Pompieri şi AJOFM

Gorj: Copiii au uşile deschise la Pompieri şi AJOFM

-

De Ziua Internaţională a Copilului, reprezentanţii Inspectoratului pentru Siutuaţii de Urgenţă(ISU) Gorj organizează pentru cei mici o serie de activităţi educative. ISU îi primeşte în vizită, începând cu ora 10:00 pe copiii preşcolari şi şcolari, la sediile inspectoratului din Târgu Jiu, Motru, Turceni, Novaci, Bumbeşti Jiu, Tismana şi Hurezani. Celor mici le vor fi prezentate lecţii de informare preventivă, exerciţii demonstrative şi tehnică de intervenţie în situaţii de urgenţă din dotarea ISU Gorj. De asemenea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează astăzi, începând cu ora 10.00, „Ziua Porților Deschise”. La eveniment sunt invitaţi să participe în special elevi şi tineri, să viziteze sediul agenției pentru a afla informații utile pentru dezvoltarea lor profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...