10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞtampilă de vot, găsită în biroul prefectului

Ştampilă de vot, găsită în biroul prefectului

Anchetă la Prefectura Mehedinţi, după ce în ieri-dimineaţă o ştampilă de vot inscripţionată „Votat 27“ a fost găsită în seiful din biroul prefectului. Ştampila a fost descoperită de administratorul prefecturii, care a deschis seiful pentru nişte acte. A fost anunţat imediat prefectul, dar şi poliţia.
„A fost găsită o ştampilă de vot în seiful din biroul meu, pe care era inscripţionat «Votat 27». Nu ştiu cum a ajuns acolo sau cine a pus-o. A fost anunţată poliţia şi se fac cercetări“, a declarat Nicolae Drăghiea, prefect de Mehedinţi.
La nivelul prefecturii s-a instituit o comisie formată din angajaţi ai instituţiei, iar poliţia a deschis o anchetă.
„Am fost anunţaţi că într-un seif al prefecturii s-a găsit o ştampilă de vot suspectă. S-a constituit o echipă de cercetare coordonată de inspectorul-şef al IPJ Mehedinţi“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Administratorul prefecturii, cel care a găsit ştampila de vot, nu a vrut să spună nimic în faţa presei.
În urmă cu două săptămâni, conducerea Prefecturii Mehedinţi a fost schimbată. Se presupune că ştampila a fost pusă în seif pe timpul mandatului vechiului reprezentant al guvernului în teritoriu.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS