12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg de oferte educaţionale

Târg de oferte educaţionale

Elevii de liceu şi studenţii interesaţi de burse de studiu şi programe de instruire pot participa la cea de-a doua ediţie a târgului de oferte educaţionale şi pregătire profesională EDU, care se va desfăşura în perioada 11-13 mai, la Romexpo, informează organizatorii. „Târgul EDU are 40 de expozanţi care vin cu oferte educaţionale de la grupa mică până la tabere de liceu şi studenţi. Avem companii care au expus materiale didactice, începând de la obiecte folosite în laboratoare, până la camere de documentare, planşe, hărţi sau diverse aplicaţii. Mai sunt firme care au adus mobilier ergonomic. Avem o firmă care reprezintă Teatrul Naţional de Operetă, care promovează un program educaţional ce vizează meserii specifice artei teatrale, cursuri de machiaj pentru teatru sau cursuri pentru cei care fac partea tehnică, regizează“, au mai spus organizatorii.
Târgul EDU se adresează publicului larg din Bucureşti și din țară, interesat de piața educațională din România. „Vizăm şi instituţiile de învăţământ care sunt interesate să-şi doteze laboratoarele cu materiale de ultimă generaţie, pentru săli de clasă, pentru amfiteatre. Paleta este destul de largă şi targetul la fel“, potrivit surselor citate.
Conform declaraţiilor  organizatorilor, scopul târgului EDU constă în crearea unui spațiu comun de dialog între furnizorii de servicii educaționale și beneficiarii acestora. „Este important ca o persoană să vină la un astfel de târg educaţional pentru că aici va găsi ultimele noutăţi în materie de dotări moderne, dar şi cele mai bune preţuri pentru pachetele de dezvoltare personală, respectiv cursuri şi diverse mastere sau programe de dezvoltare pe partea de instruire sau mentorat. Paleta largă este concentrată pe partea de produse, în special hărţi, table interactive, pupitre, planşe“, au conchis organizatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS