5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMicrobuz cu turişti bulgari, răsturnat pe DE 70

Microbuz cu turişti bulgari, răsturnat pe DE 70

Şapte persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz în care erau nouă bulgari şi o autoutilitară în care se afla un român s-au lovit frontal în comuna Tâmna, pe DE 70 din Mehedinţi. Şoferul român a intrat într-o depăşire neregulamentară. În urma impactului, şase bulgari şi şoferul autoutilitarei au fost răniţi.
Din fericire, toţi au scăpat cu viaţă. La faţa locului au intervenit cinci ambulanţe şi două echipaje de la pompieri.
„Am văzut autoutilitara când a semnalizat să intre în PECO, dar cred că şoferul nu văzuse că microbuzul de Bulgaria intrase deja în depăşire şi s-au lovit frontal. Am alergat repede şi am scos bornele de la autoutilitară“, a povestit un martor.
Din primele cercetări, poliţia a stabilit că şoferul român a intrat într-o depăşire fără să vadă că din faţă microbuzul în care se aflau cetăţenii bulgari intrase deja în depăşire şi avea prioritate.
„Accidentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate, pe DE 70, unde conducătorul unui autoturism de marfă nu s-a asigurat când a intrat într-o depăşire şi s-a lovit frontal cu un microbuz în care se aflau nouă persoane. Răniţii au fost transportaţi cu cinci ambulanţe la spital“, a declarat Gabriel Lică, subcomisar la IPJ Mehedinţi.
Şapte persoane au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale, dar din fericire se află în afara oricărui pericol. Şoferul român va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS