22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Simeone: Sunt mândru de jucători

Fotbal – Simeone: Sunt mândru de jucători

Diego Pablo Simeone, antrenorul echipei spaniole Atletico Madrid, a declarat că este mândru de jucătorii săi, care au cucerit trofeul Europa League la fotbal, după 3-0 cu Athletic Bilbao în finala de la Bucureşti. ”Să câştigi un trofeu este întotdeauna formidabil. Cred că e mai frumos să o faci ca jucător, deoarece te afli pe teren şi poţi să te bucuri pe deplin. Ca antrenor, ştii că e momentul jucătorilor. Sunt mândru de jucători, de fani şi sunt bucuros că au fost mulţi oameni care au avut încredere în mine”, a declarat Simeone, conform Agerpres. ”Cred că jucătorii au interpretat jocul foarte bine. Ştiam că va trebui să evităm pressingul şi chiar să cedăm mingea uneori, dar, cu jucători ca Falcao, Adrian, Diego şi Gabi în faţă, echipa şi-a făcut jocul foarte bine şi a făcut un meci la un nivel ridicat. Am fost foarte precişi şi ne-am simţit comfortabil pe teren, iar de aici echipa a fost puternică. Cred că aici a fost cheia meciului. Cred că jucătorii cu multă experienţă au şi prestigiu, poate unor jucători tineri le lipseşte experienţa, dar şi cei experimentaţi se supun unor riscuri. Atletico a fost foarte bună în finală, iar Falcao a fost extraordinar, a reuşit să uite ce a trăit în finala de anul trecut şi să joace din nou foarte bine”, a mai spus Simeone. 

Antrenorul lui Atletico e conştient că trebuie să facă totul pentru a-l păstra pe Falcao. ”Îl cunosc de când era foarte tânăr. Acum suntem campioni, sunt foarte ataşat de el, deoarece mereu îşi doreşte foarte mult, nu există limită pentru ambiţia lui”, a menţionat antrenorul argentinian. ”Diego şi Radamel sunt determinanţi pentru Atletico. Când ei sunt în formă maximă putem câştiga orice meci”, a subliniat Diego Simeone.
Atletico Madrid a câştigat finala Europa League la fotbal, după ce a învins pe Athletic Bilbao cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. Columbianul Radamel Falcao (‘7, ’34) şi brazilianul Diego (’85) au marcat golurile lui Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS