Acasă Actualitate Acţiune de promovare a Transalpinei

Acţiune de promovare a Transalpinei

Asociația „Drumeţii Montane“ a organizat la sfârşitul săptămânii trecute, în centrul municipiului Târgu Jiu, un punct de informare legat de Festivalul Sporturilor Montane „Transalpin“. Festivalul, care va fi organizat la jumătatea acestei veri, are ca scop principal promovarea şi popularizarea turismului sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber, ridicarea nivelului de cunoaştere a potențialului turistic dezvoltat de existența rutei Transalpina. Asociaţia mai urmăreşte şi educarea societății într-un spirit verde, dar și promovarea în general a Transalpinei, cea mai înaltă şosea din ţară. Concomitent, organizatorii Festivalului vor să tragă un semnal de alarmă la adresa cetăţenilor, această rută riscând să devină un coş de gunoi, dacă populaţia nu va participa la activităţi de ecologizare şi nu va menţine zona nepoluată cu deşeuri şi resturi.

Expoziţie de fotografie

Cu această ocazie, membrii asociației au făcut și o mică expoziție de fotografie cu peisaje ce se regăsesc pe ruta „Transalpina“, astfel trecătorii au putut vedea frumuseţea locurilor din această zonă, iar cei care nu au traversat încă Transalpina poate îşi vor face timp. „Dorim să mulţumim Primăriei Târgu Jiu pentru sprijinul acordat în realizarea acestei acţiuni. Cine doreşte să afle mai multe detalii sau să se înscrie la unul dintre evenimente este invitat să acceseze site-ul festivalului, www.festivalultransalpin.drumetiimontane.ro. La acest festival nu se percepe taxă de participare. Cei care vor participa în perioada 20 – 22 iulie 2012 la Festivalul Sporturilor Montane «Transalpin» vor fi recompensaţi cu premii ce însumează peste 5.000 de euro, oferite de către sponsori“, au declarat reprezentanţii Asociației „Drumeţii Montane“ din Târgu Jiu.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version