Acasă Actualitate Se semnează contractul pentru pasajul suprateran

Se semnează contractul pentru pasajul suprateran

În Sala de Consiliu a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, se va semna astăzi, de la ora 14.00, contractul de execuţie pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de construcţie în cadrul proiectului Pasaj denivelat suprateran pe bulevardul Tudor Vladimirescu“ cu SC Confort SA.
Valoarea contractului este de 24.403.166,60 lei, durata de execuţie este de 12 luni, iar în cadrul lui se vor realiza 459 m de cale rutieră (din care 294 pasaj), cu o lăţime de 17,8 m şi 10 deschideri.
Tot astăzi, la ora 15.00, în Sala de Consiliu a primăriei municipiului va avea loc semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Amenajare şi modernizare strada Aurelian Sacerdoțeanu şi strada Patriarh Justinian Marina“, cu participarea ministrului dezvoltării regionale şi turismului, Cristian Petrescu. Valoarea totală a proiectului este de 21.874.736,47 lei, perioada de implementare – 14 luni, iar perioada de execuţie: 9 luni. Proiectul are ca obiectiv specific fluidizarea traficului prin asfaltarea şi refacerea a 3.275 m de cale rutieră şi pietonală, reducerea emisiilor de carbon prin amenajarea şi modernizarea celor două străzi şi plantarea unui zid de protecţie din pomi, creşterea gradului de siguranţă rutieră şi reducerea accidentelor.

Exit mobile version