14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Severin Shopping Center găzduieşte personajele companiei Walt Disney

Mehedinţi: Severin Shopping Center găzduieşte personajele companiei Walt Disney

Compania Walt Disney îi invită pe micuți și familiile lor să se distreze în compania personajelor preferate din animația Cars 2 la Severin Shopping Center, din Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, ,în intervalul orar 15:00 – 20:00.
Celebrele personaje Fulger McQueen și Bucșă din cel mai recent film Disney Pixar “ Cars 2” îi invită pe cei mici și pe cei mari să intre în atmosfera plină de umor și aventură la volanul spectaculoaselor mașini de curse, pe pista special amenajată în spațiul de distracție “Cars” din cadrul centrului comercial Severin Shopping Center.  
În plus, micuții se vor putea fotografia cu protagoniștii animației, vor putea urmări desene animate sau colora planșe speciale cu Fulger Mcqueen și prietenii lui. Cei mai mari fani ai filmului sunt așteptați și în zona Playstation să experimenteze noul joc video “Cars 2”. Numeroase premii și surprize vor fi oferite participanților din partea partenerilor Egmont Romania, TNT GAMES, DP Collection și Total Office.  
Marele premiu acordat de Severin Shopping Center și Walt Disney Company va fi chiar mașinuța Fulger McQueen, cu acumulatori.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS