18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIPJ Mehedinţi are conducere nouă

IPJ Mehedinţi are conducere nouă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi are un nou inspector-şef, în persoana comisarului-şef Alexandru Stoica (foto). Această schimbare a venit după ce Ştefan Ponea, cel care se afla la conducerea poliţiei din Mehedinţi, a intrat în concediu medical pentru o perioadă neterminată. Surse din cadrul poliţiei au spus că Ponea este internat în spital şi nu se ştie dacă se va mai întoarce în funcţie.
Ştefan Ponea s-a aflat la conducerea IPJ Mehedinţi timp de trei ani, după ce înainte a susţinut un concurs pentru acest post, pe care l-a obţinut detaşat faţă de ceilalţi contracandidaţi. Acum funcţia de inspector-şef a fost preluată de Alexandru Stoica, care a fost desemnat de chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române. „Cu această ocazie mi s-a adus la cunoştinţă că de la această dată am fost desemnat la conducerea inspectoratului judeţean de poliţie, având în vedere că domnul inspector-şef Ponea se află în concediu medical sau este internat în spital. Pe perioada în care inspectorul-şef este internat în spital, poate să fie o zi, o săptămână, nu aş putea să vă spun, trebuie să fie cineva să conducă“, a declarat Alexandru Stoica, noul comandant al IPJ Mehedinţi.
Alexandru Stoica se află în sistem de aproximativ 30 de ani, în care a lucrat în Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi. O perioadă bună de timp Stoica a condus Serviciul de Investigare a Fraudelor şi s-a afirmat de mai multe ori prin rezultatele obţinute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS