17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Camion, blocat în asfaltul de pe strada Unirii

Craiova: Camion, blocat în asfaltul de pe strada Unirii

Un camion încărcat cu aproximativ cinci tone de dale din beton a rămas blocat, ieri, pe strada Unirii din municipiul Craiova, după ce asfaltul s-a surpat. În urma incidentului circulaţia rutieră în zonă a fost blocată circa o oră. oferul a declarat că în timp ce se deplasa pe strada Unirii din Craiova, asfaltul a cedat, iar roţile din spate ale camionului au rămas blocate în gropile care s-au format. "Totul s-a petrecut în câteva secunde. Conduceam şi am simţit cum asfaltul a cedat iar eu intru în pământ. M-am speriat şi nu am mai avut ce să fac. Mă întreb ce se întâmpla cu un autoturism, probabil intra de tot în astfalt. Nu contează ce greutate aveam în camion, am liber acces", a spus şoferul.
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei locale şi ale Companiei de Apă "Oltenia" SA pentru că exista pericolul ca mai multe ţevi de apă să se fi fisurat.
Circulaţia în zonă a fost blocată pe un singur sens de mers timp de aproximativ o oră. Zona a fost delimitată pentru a evita producerea unui alt accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS