21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRMA s-ar putea întoarce la Craiova

RMA s-ar putea întoarce la Craiova

Edilul Antonie Solomon a anunţat vineri că Primăria Craiova negociază în această perioadă cu organizatorii Premiilor industriei muzicale românești, readucerea în Cetatea Banilor a celui mai important eveniment muzical din România – Romanian Music Awards (RMA). Negocierile sunt însă foarte delicate, pentru că alte cinci oraşe doresc să organizeze RMA în 2012.
„Îmi doresc foarte mult să le readuc craiovenilor, în Piața „Mihai Viteazul“, acest impresionant eveniment care pune pe aceeași scenă tot ce înseamnă mai bun în industria muzicală din România. Dacă în 2009 și 2010 am reușit să organizăm acest eveniment, pe care eu, personal, mi l-am dorit să rămână permanent în Craiova, anul trecut această tradiție a fost întreruptă, pentru că nu revenisem încă în funcție. În scurt timp, sper să le dau craiovenilor o veste bună. Deocamdată, suntem încă în discuții. Știu că sunt multe orașe care își doresc acest festival și vreau să fac mențiunea că nu vor fi cheltuiți bani de la bugetul local. Costurile vor fi suportate de organizator, noi punând la dispoziție numai locația și serviciile pentru o bună organizare“, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul Solomon.
Trofeul Romanian Music Awards, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție, reprezintă o recunoaştere atât pentru munca artiştilor, dar şi pentru cea depusă de casele de discuri şi de producţie, de manageri, impresari, de posturile de radio şi cele TV specializate, cât şi a tuturor celor care alcătuiesc industria muzicală românească. În fiecare an, cei mai buni artişti şi cele mai bune piese intră în competiţie la cele 14 categorii care pot fi votate. Anul trecut, Romanian Music Awards s-a transmis live în 13 țări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS