16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTermoficarea rămâne fără director... comercial

Termoficarea rămâne fără director… comercial

Regia Autonomă de Termoficare (RATf) Craiova îşi reconfigurează conducerea, adică revine la trei directori, aşa cum a funcţionat până în anul 2011. Fix la un an de la înfiinţarea postului de director comercial pe care l-a ocupat Sorin Iordache, Regia vine cu propunerea reducerii schemei de la vârf. Decizia a fost deja luată în Consiliul de Administraţie al Termoficării şi va fi supusă astăzi atenţiei consiliului local. Prin urmare, Iordache va fi retrogradat la funcţia de şef serviciu şi i se va crea un departament numit Serviciul comercial-urmărire şi recuperare debite.
În prezent, Regia, care furnizează căldură şi apă caldă oraşului Craiova, are 762 de posturi dintre care 92 de locuri sunt în aparatul de conducere, cel administrativ, tehnic-productiv, maiştri, şi 670 de posturi sunt de muncitori.
În acest an, Termoficarea cheltuieşte 25.093.000 de lei pentru salariile celor 762 de angajaţi. Aceştia vor primi drept bonus şi 21 de tichete de masă pe lună, valoarea unui tichet fiind de nouă lei. Totalul cheltuielilor cu tichetele de masă se ridică la 1.632.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS