10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Ştefan Bănică, concert extraordinar de Ziua Femeii

Vâlcea: Ştefan Bănică, concert extraordinar de Ziua Femeii

Ştefan Bănică sărbătoreşte femeia printr-un concert extraordinar care va avea loc luni, 5 martie, de la ora 19.30 la Sala Sportului “Traian” din Râmnicu Vâlcea. Artistul a demarat seria concertelor dedicate zilei femeii anul trecut, când a înregistrat un mare success  cu spectacolul unplugged “Te iubesc, femeie!”. Ştefan Bănică a ales să sărbătorească femeia şi în acest an, prin două concerte în Bucuresti, dar şi unul în Râmnicu Vâlcea. 
Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar acest concert este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă şi pasională asemenea dragostei şi femeii. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ştefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte. 
"Sper că aceste concerte din luna martie să devină o tradiţie, aşa cum sunt concertele mele de Crăciun. Vă aşteptăm cu toată dragostea!", a declarat Ştefan Bănică.
Biletele se pot achiziţiona cu 50 şi 60 lei şi se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură şi la Mall-ul din oraş, la parter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS