24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCielo în flăcări pe Calea Bucureşti

Cielo în flăcări pe Calea Bucureşti

http:http://www.youtube.com/watch?v=Ozqmgko-MNo
Un autoturism condus de o tânără din Craiova s-a făcut scrum duminică seară, pe strada Calea Bucureşti din localitate, maşina fiind cuprinsă de flăcări din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au precizat că, duminică seară, la ora 22.40, Detaşamentul 1 a intervenit cu o autospecială pe strada Calea Bucureşti din Craiova pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoturismul Cielo cu numărul de înmatriculare DJ-11-BIK, proprietatea lui Viorel Alexa.
La volan se afla fiica proprietarului care, în momentul în care a observat că iese fum din bord, a oprit maşina şi a coborât. După câteva momente, maşina a fost cuprinsă de flăcări, la faţa locului fiind chemat un echipaj de pompieri.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în urma incendiului autoturismul a fost distrus în proporţie de 60%. De asemenea, s-au făcut scrum şi certificatul de înmatriculare al maşinii, asigurarea obligatorie şi permisul de conducere al şoferiţei. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS