Acasă Actualitate CA Bucureşti judecă recursul formulat de 15 poliţişti de la secţiile 1...

CA Bucureşti judecă recursul formulat de 15 poliţişti de la secţiile 1 şi 3 faţă de arestarea preventivă

Curtea de Apel Bucureşti ia în discuţie, astăzi, recursul formulat de 15 dintre cei 29 de poliţişti de la secţiile 1 şi 3 din Bucureşti împotriva deciziei de arestare preventivă a lor, informează Mediafax.
Poliţiştii Stelian Daniel Tonca, Adrian Dan, Florin-Sorin Dumitru, Daniel-Cristian Olteanu, Codruţ-Teo Uşăînchisă, Dănuţ-Cătălin Năstae, George Ivasciuc, Sebastian-Ştefan Ioana, Ovidiu Ştefăniţă Popa, Marian Ilie, Nicolae Dănuţa, Eugen-Florin Ionescu, Viorel Stoica şi Petre Talianu cer să fie eliberaţi.
Curtea de Apel Bucureşti a luat în dezbatere ieri, o cerere de eliberare din arest formulată de alţi 14 poliţişti. 
Avocaţii unora dintre poliţişti au cerut ca la dosarul cauzei să fie depuse fişele de plecare a maşinilor de poliţie din autobază, din perioada anchetată de procurori, precum şi procesele verbale întocmite la datele indicate de procurori ca fiind acelea când poliţiştii au comis infracţiuni.
Totodată, unii dintre avocaţi au susţinut că există posibilitatea ca unii dintre poliţişti să nu fi fost de serviciu în acele perioade, ci în concediu.
În 11 ianuarie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a 29 de poliţişti din Capitală, două instanţe emiţând mandate pentru 15 şi ulterior pentru restul de 14.
Exit mobile version