17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: 14 dintre poliţiştii arestaţi rămân în spatele gratiilor

Bucureşti: 14 dintre poliţiştii arestaţi rămân în spatele gratiilor

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis definitiv, azi, că 14 dintre cei 29 de poliţişti de la Secţiile 1 şi 3 din Capitală arestaţi săptămâna trecută vor rămâne în spatele gratiile, după ce le-a respins recursurile împotriva mandatelor de arestare emis de Tribunalul Bucureşti. Potrivit NewsIn, Curtea de Apel Bucureşti a judecat, azi, recursurile înaintate de 14 dintre poliţiştii arestaţi pe 11 ianuarie, prin decizia Tribunalului Bucureşti. Totodată, recursurile depuse de ceilalţi 15 agenţi arestaţi vor fi judecate pe 25 ianuarie, tot la Curtea de Apel Bucureşti.
Procurorii de la Parchetul Capitalei au emis, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, un număr total de 30 de ordonanţe de reţinere în cazul poliţiştilor de la secţiile 1 şi 3 din Bucureşti, însă doar 29 au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
12 procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au făcut audieri în dosarul în care sunt urmăriţi penal 31 de agenţi de poliţie de la Secţiile 1 şi 3 din Capitală. Procurorul Bogdan Staicu, purtător de cuvânt al parchetului, a declarat că pe data de 6 ianuarie Parchetul Capitalei a dispus începerea urmăririi penale pe numele a 31 de agenţi de poliţie de la Secţiile 1 şi 3 de Poliţie din Bucureşti, pentru luare de mită, abuz în serviciu, complicitate la prostituţie sau proxenetism, lipsire de libertate şi tortură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS