21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Ministrul Internelor cere protestatarilor să se manifeste paşnic

Ministrul Internelor cere protestatarilor să se manifeste paşnic

Ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat, astăzi, că "modul huliganic" în care au înţeles să se manifeste o parte din cei care au participat la protestele de ieri din Capitală a dus la incidente, făcând apel la cei care intenţionează să protesteze şi azi să o facă în mod paşnic.
"Acţiunea jandarmilor a fost conformă legislaţiei, doar că cei de cealaltă parte a baricadei nu au înţeles ce înseamnă democraţie şi cum trebuie să te manifeşti atunci când ai ceva de spus", a explicat ministrul Traian Igaş, care a adăugat că modul huliganic de manifestare a unora dintre protestatari a dus la incidentele de duminică seara. "Aceste tipuri de manifestări nu vor fi deloc agreate de noi. Cei care le-au provocat, o parte sunt deja identificaţi, alţii care vor fi identificaţi în perioada următoare, vor plăti conform legii", a mai spus ministrul Internelor, potrivit NewsIn.
"Jandarmeria Română este pregătită, Poliţia Română este pregătită. Îi invităm pe toţi cei care intenţionează astăzi să participe la o manifestare neautorizată, dacă tot vin, să se manifeste paşnic, ca să nu ajungă în situaţia celor sunt astăzi cercetaţi", a precizat Traian Igaş .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS