10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Se răceşte vremea

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că vremea se va răci şi va reveni în limitele normale pentru acaesată perioadă a anului. Iarna începe să se simte chiar şi sub aspectul precipitaţiilor.
Începutul de săptămână vine cu cer înnorat în cea mai mare parte a ţării şi aduce ninsori slabe, pe arii restrânse în regiunile vestice, centrale şi nordice. Spre seară ninsorile apar şi în zonele centrale şi de răsărit. În celelate regiuni condiţiile de precipitaţii sunt reduse. Vântul se intensifică în est, la munte şi izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1 grad în depresiuni şi 7 grade în dealurile Olteniei. Luni, în Capitală, cerul este înnorat, vântul adie uşor, iar la amiază se vor înregistra 4-5 grade, valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.
Marţi, norii se înmulţesc în regiunile estice şi în zona de munte, unde local va ninge slab. În plus, vântul prezintă unele intensificări. În restul ţării înnorările vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor avea valori apropiate de cele normale pentru acestă dată şi vor fi cuprinse între minus 2 şi 6 grade. În special dimineaţa, în zonele joase sunt condiţii de ceaţă. În Capitală, marţi nu sunt schimbări în aspectul vremii. Vor fi înnorari temporare, cu 4-5 grade la amiază, şi vânt slab.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS