24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJaf la o benzinărie din judeţul Olt

Jaf la o benzinărie din judeţul Olt

Angajatul unei benzinării din comuna olteană Dobroteasa a fost înjunghiat în această dimineaţă, după ce a fost atacat de un hoţ care a furat încasările. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, victima a reuşit să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, azi dimineaţă, în jurul orei 4.00 şi a anuţat jaful. 
Oamenii legii au constatat că atacatorul, care avea pe cap o glugă şi un fular, l-a ameninţat pe vânzător, apoi l-a înjunghiat cu un cuţit, după care a furat suma de 1.500 de lei, bani proveniţi din încasări. Benzinăria are camere de supraveghere, însă acestea nu ar fi înregistrat momentul jafului.
Vânzătorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde urmează să fie operat.
"Bărbatul a ajuns în Camera de gardă cu două plăgi înjunghiate, una în abdomen şi cealaltă la nivelul plămânului drept. Pacientul a fost supus mai multor expertize medicale, este stabil şi urmează să intre în sala de operaţie" a spus dr. Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii continuă să-l caute pe agresor, care va fi cercetat pentru tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS