24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoş Crăciun a ajuns la copiii angajaţilor de la ITM

Moş Crăciun a ajuns la copiii angajaţilor de la ITM

Cu câteva zile înainte de Naşterea Domnului, Moş Crăciun i-a vizitat pe copiii angajaţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Încărcat de jucării şi dulciuri, acesta a fost primit cu mare bucurie de micuţii prezenţi la eveniment. „Noi sărbătorim de 12 ani aceste momente alături de copiii actualilor şi foştilor angajaţi. Este o lună deosebită în viaţa noastră, a tuturor, şi gândurile noastre se îndreaptă mai ales către copii“, a declarat Cătălin Tiberius Mohora, inspector-şef la ITM Dolj, care a explicat că pentru tot ce se întâmplă aici sunt răspunzători toţi angajaţii Inspectoratului.
De darurile Moşului s-au bucurat peste 35 de copii care au avut posibilitatea să-i spună Moşului cât de cuminţi au fost şi să-i arate cât de multe au învăţat în ultimul an. Printre aceştia se numără şi doi copii care provin din categorii sociale defavorizate. „În plus, avem în vedere cinci copii de la un Centru Special care vor primi daruri de la Moş Cărciun“, a adăugat Cătălin Tiberius Mohora.
Anul acesta, Moş Crăciun a învăţat, la rândul său, lucruri noi de la reprezentanţii ITM Dolj. Moşul a trebuit să semneze fişa de instruire individuală privind securitatea în muncă. În plus, pe perioada întâlnirii cu micuţii, pe lângă căciula sa roşie, Moşul a purtat şi o cască de protecţie, care să-l protejeze de un eventual accident de muncă.
• Andreea Horcone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII