16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox - Andre Ward a câştigat Turneul Super-Six

Box – Andre Ward a câştigat Turneul Super-Six

Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe britanicul Carl Froch, sâmbătă, la Atlantic City, în finala Turrneului Super-Six. Ward, în vârstă de 27 de ani, era campion WBA, centură la care se adaugă şi cea WBC, deţinută de britanicul de 34 de ani.

Andre Ward a câştigat în urma deciziei unanime a arbitrilor-judecători: 118-110, 115-113 şi 115-113.

Americanul rămâne neînvins după 25 de meciuri, iar britanicul a înregistrat a doua înfrângere în 30 de meciuri.

"Am ştiut să-mi păstrez sângele rece şi să controlez meciul. Pot face şi mai bine", a declarat Andre Ward, care este ultimul american care a câştigat o medalie olimpică de aur, în 2004.

 

Bute: Aş putea boxa cu Ward în New York sau chiar acasă la el

 

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică, după finala Super Six câştigată de Andre Ward, că oraşul New York este o opţiune pentru un eventual meci cu boxerul american şi că este dispus să îl confrunte pe acesta chiar şi la el acasă, în Oakland.

 

"Aş putea boxa cu Ward la New York, oraşul New York este o opţiune. Sunt gata şi să merg la el acasă (în Oakland)", a spus Bute citat de boxingscene.com.

Lucian Bute a vorbit şi despre finalistul Super Six, britanicul Carl Froch, care a spus în mod repetat că românul este supraestimat: "L-aş face K.O. pe Froch. Atunci când am boxat cu Brian Magee, l-am învins după zece runde, iar Froch s-a impus în 11 reprize. Când el l-a înfruntat pe Glen Johnson, un arbitru-judecător a fost de părere că este egalitate, 114-114, iar atunci când eu am boxat cu Johnson am câştigat foarte clar".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS