10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDescindere pentru depistarea unor interlopi periculoşi

Descindere pentru depistarea unor interlopi periculoşi

Procurorii DIICOT şi forţe ale Serviciului Crimă Organizată din Drobeta Turnu Severin au descins vineri la mai multe locaţii, vizaţi fiind indivizi care au comis fraude economice şi care au fost implicați într-un grup infracţional ce se ocupa cu recuperări prin violenţă. Descinderile au început de la prima oră şi au avut loc în zece imobile.
Ancheta procurorilor DIICOT a scos la iveală că suspecţii au răpit şi îngropat de vii mai mulţi oameni, în timpul activităţilor infracţionale comise în Mehedinţi şi Dolj. Membrii reţelei mai sunt acuzaţi de trafic de droguri şi de fraude prin utilizarea cardurilor. Au fost ridicate mai multe unităţi de calculatoare, laptopuri, acte contabile, un seif, iar la audieri au fost chemate peste 20 de persoane. „Nu ştiu despre ce acuzaţii este vorba. Presupun că există şi o autorizaţie de percheziţie, s-a încheiat şi un proces-verbal de percheziţie. Urmează să mergem la poliţie să verificăm, să vedem despre ce acuzaţii este vorba. Din câte ştiu eu, clienţii mei nu au nici o legătură cu dosarele de cămătărie, violenţe sau fraude“, a declarat avocatul unuia dintre suspecţi.
În faţa Biroului DIICOT din Drobeta Turnu Severin, dezvăluiri despre implicările grupului infracţional a făcut în premieră o victimă a acestora. „Am avut nişte afaceri cu unul din Orşova şi a făcut nişte mișmaşuri, şi, după ce m-a şantajat, m-a chemat într-un bar, unde m-a ţinut vreo două ore. Erau 40 de persoane, nu cunoşteam pe nimeni, şi intenționau să mă ducă la Bucureşti, să mă omoare. M-au ameninţat că îmi ia copiii şi mă omoară dacă nu fac un contract cu nişte maşini, aşa cum vor ei. Am avut numai necazuri din cauza acestui Emil de la Viena şi a altor interlopi. Au venit mascaţii peste mine, mi-au pus nora gravidă pe jos şi, când a născut gemeni, am pierdut un copilaş din cauza bătăii şi fricii pe care ea a tras-o când au intrat mascaţii peste noi în casă. Eu am respectat contractul, am făcut toate plăţile şi am chitanţe de la notar, dar cu toate astea se ţin de capul meu şi cred că mai vor bani de la mine“, a spus Mihai Murgu, victimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII