Solomon, împăratul UNPR-iştilor din Oltenia

Autori


Întruniți în Bănie, reprezentanții organizaţiilor din Oltenia ale Uniunii Naţionale pentru Progresul României sunt convinși că partidul va obţine un prag de 33 la sută la alegerile parlamentare din noiembrie 2012

UNPR-iştii din Oltenia şi-au dat întâlnire sâmbătă la Craiova, la Reuniunea organizaţiilor Uniunii Naţionale pentru Progresul României din regiunea IV Sud-Vest Oltenia. Aproape 1.000 de membri ai partidului au venit în Sala Sporturilor din Valea Vlăicii, cu steaguri, fulare şi pancarte, pe care se putea citi zona de unde sunt. UNPR-iştii din Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi, în frunte cu conducătorii filialelor şi cu primarii consideraţi importanţi în campania electorală, şi-au exprimat încrederea în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor din noiembrie 2012. Având ca fundal sonor melodia lui Tudor Gheorghe, „Muică, suntem neam de piatră“, pe scena amplasată în sală au urcat numele grele ale partidului, de la preşedintele Gabriel Oprea (ministrul apărării naţionale), Marian Sârbu (vicepreşedintele Camerei Deputaţilor), Cristian Diaconescu (vicepreşedintele Senatului), Valeriu Steriu (şeful Comisiei prezidenţiale pentru agricultură), Eugen Nicolicea (liderul Grupului UNPR din Camera Deputaţilor), Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4 Bucureşti, până la Ilie Morega (şeful UNPR Gorj), Constantin Mazilu (şeful UNPR Vâlcea), fostul selecţioner Anghel Iordănescu, Gigi Neţoiu, şefii de la Dolj ai partidului şi primarul Craiovei, Antonie Solomon. S-a ascultat imnul de stat al României, interpretat de o tânără soprană, după care vicepreşedintele partidului, Gheorghe Bică, şi-a luat în primire rolul de gazdă. „Vom face tot ce este posibil pentru victoria UNPR. Avem 70 de primari care din 2012 vor candida sub sigla UNPR“, a spus Bică, după ce i-a prezentat pe mai-marii de pe scenă. „Tabela de marcaj“ a sălii a arătat pentru o perioadă scorul 33 la 100 şi ora 20.12, UNPR-iştii susţinând că acesta va fi procentajul pe care îl vor obţine la alegerile de anul viitor, 33%, „cu vorbe puţine şi fapte multe“.

Solomon: Vom învinge!

Ministrul Oprea a ţinut să-l prezinte personal pe Antonie Solomon, pe care l-a catalogat drept cel mai serios şi gospodar primar al ţării. El a afirmat că aceia care s-au alăturat UNPR nu au trădat ţara, ci doar anumite interese de partid. „Ne-au făcut traseişti. Crin Antonescu a trecut prin trei partide. Noi nu am plecat în nici un partid, ne-am făcut un partid de dialog social şi interes naţional. Ne-au făcut trădători. Noi nu am trădat România! Avem responsabilitate. Poate am trădat anumite interese de partid când nu am numit nişte mafioţi în funcţii de conducere. Dar nu am trădat ţara!“, a spus Oprea, care a precizat că UNPR nu este anticamera nici unui alt partid şi că nu se va dizolva. Referindu-se la primarul Craiovei, Antonie Solomon, primarul sectorului 4 din Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a afirmat că acesta este „împăratul“ membrilor UNPR din Oltenia, pe care îl ştie de pe vremea când era ziarist. „Cât despre Solomon, ce să vă mai spun? E împăratul vostru. Îl cunosc de pe vremea când eram colaborator la o televiziune şi veneam şi făceam câteva emisiuni prin Craiova. A rămas acelaşi om. Nu ar fi fost iubit, nu ar fi fost votat, dacă după vorbele din campanie nu ar fi rezultat şi faptele domnului Solomon“, a spus Piedone. Edilul-şef al Băniei le-a făcut o surpriză celor prezenţi, un minirecital de muzică populară pe care l-a dedicat şi „unui prieten drag, Mircia Gutău de la Râmnicu Vâlcea (fostul primar al urbei vâlcene – n.r.)“. Pe scenă au urcat Mariana Ionescu-Căpitănescu, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian, care au cântat două piese compuse special pentru Solomon. „În 2012, poporul român va pune punct celor care nu au făcut nimic pentru ţară şi vor vota UNPR. Vom învinge!“, au fost singurele cuvinte ale lui Antonie Solomon. De fapt, toţi de pe scenă au ţinut câte un discurs, însă de scurtă durată, pentru că preşedintele Oprea anunţase de la început că la UNPR faptele vorbesc. S-a vorbit despre realizările celor din partid şi de faptul că UNPR „susţine necondiţionat taxarea suplimentară a averilor mari şi foarte mari, lucru care ar aduce mulţi bani la bugetul de stat“, şefii filialelor din Oltenia declarându-se optimişti în obţinerea unor „rezultate remarcabile la alegerile din 2012, cu o asemenea echipă de elită“. De partea oltenilor au fost şi reprezentanţi ai partidului din Moldova şi Banat, aceştia fiind convinşi că în sudul ţării UNPR va avea succes. Pe lângă cuvântările membrilor importanţi ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României, de pe scenă a vorbit şi un puşti de 16 ani, Adrian Marinescu, elev în clasa a X-a la Liceul „Traian Vuia“ din Craiova şi ales avocatul elevilor din Dolj. Acesta a precizat că tinerii din Oltenia iubesc UNPR pentru că „este singurul partid care susţine votul de la 16 ani şi care este alături de tineri“.


Prizonieri în sală

Ultimul cuvânt l-a avut Gabriel Oprea. Preşedintele UNPR a atacat, printre altele, şi politica dusă de USL, pentru că de multe ori „opoziţia nu urmăreşte interesul naţional, aşa cum ar fi normal, ci pe cel personal“. Reuniunea a luat sfârşit aşa cum a început, cu un foc de artificii, doar că la final s-a ascultat cântecul lui Nicolae Furdui Iancu, „Noi suntem români“, considerat imnul UNPR. Toată acţiunea a durat două ore, însă nu toţi cei din sală au rezistat până la final. Unii au încercat să iasă mai repede, dar au avut surpriza să constate că uşile erau închise. La ieşire se aflau şi câţiva reprezentanţi ai organizatorilor, mai bine clădiţi, care i-au întâmpinat pe cei „plictisiţi“ cu mesajul „aţi intrat, staţi până la final“. Şi unii jurnalişti au avut probleme atunci când au vrut să iasă din sală, dar, în cele din urmă, uşile s-au deschis. Reprezentanţii UNPR au spus că nu au avut cunoştinţă de vreun incident de acest fel.

 Comenteaza acum

83 Comentarii

 1. lol said:

  serios, la al catelea partid e acest individ ? pdsr, psd, pdl, unpr

 2. VIRGINIA said:

  mafioata de COTIGA ce frenetic aplauda. E disperata de hotiile pe care le face la somaj ca a invatat de la barbatul ei santajist.

 3. x man said:

  general de izmene ,primari de nimic la alegeri 0.003la suta rusine

 4. un roman oarecare said:

  Un partid de infractori,tradatori si lasi din care unii au vizitat deja arestul iar alti in curand…

 5. Mitica said:

  Daca UNPR, un partid de stransura, alcatuit din transfugi, fara doctrina, fara istorie, va obtine peste 5% la alegeri, inseamna ca suntem intr-adevar un popor de c.r.e.tini…

 6. dezinteresatul said:

  Daca oltenii mei voteaza asa ceva….o sa ne fie rusine ca suntem olteni multora dintre noi…Chiar nu este in toata Craiova altcineva?

 7. Olteanu said:

  Daca tot vor sa se faca de ras , UNEP-ristii au ales bine un primar puscarias ca Solomon . sa fie prezentat la toti colegii lui spagari ca sa confirme zicala : ” cine se aseamana se aduna ” , sau alta si mai buna : ” spunemi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti ” . Oare chiar asa de idioti sa fie craiovenii ca sa-l voteze din nou pe acelas puscarias de Solomon ca primar , sa-i dea dreptul sa aiba la discretie ” cascavalul ” din care se infrupta fara nici un pic de rusine acest spagar . Cum sa-l mai voteze lumea pe acest hot ordinar , care considera primaria Craiovei ca pe o visterie usor de delapidat ? Ce rusine a ajuns acest nemernic de om si de ce gunoaie este iconjurat in noul partid ! Nu-l votati pe Solomon puscariasul , singurul primar penal din Romania , niciodata .

 8. Scorsese said:

  Vot la 16 ani?…Asta-i proiectul ieşirii din criză?…Baza pe tineri ca-i cumperi cu un red-bull, si pe bătrâni cu o pâine…O scenă de chiaburi

 9. esteti said:

  VAI CE PROSTI ESTETI. CE ALTERNATIVE AVETI? MARINICA DINCA CARE DE LA PD-L SA VA MAI IA DIN PENSII SI SALARII CU BERCEANU, MINISTRUL CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU DOLJ? PSD CU ANALFABETUL NEDELESCU SAU PEREMISTA OLGA VASILESCU? PNL CU ANONIMII BADEA SI MINCU? HA, HA, HA, HAI SA FIM SERIOSI! TOT SOLOMON VA INVINGE. O MANA DE POSTATORI LA COMANDA DE AICI NU REPREZINTA OPINIA TUTUROR CRAIOVENILOR!

 10. UNIUNEA NATIONALA A PENALILOR DIN ROMANIA said:

  Cred ca adunatura asta politichie s-ar numi mai bine Uniunea Nationala a Penalilor din Romania, iar titlul corect al articolului ar fi fost: SOLOMON, TARFA UNPR-ISTILOR DIN OLTENIA! ps – #esteti: nea caisca, solomon al tau a fost votat primar de 25% dintre craioveni, in conditiile in care s-au prezentat la vot doar jumatate din craiovenii cu drept de vot, din care alta jumatate au facut prostia sa-l voteze pe derbedeu! Asa ca, lasa-ne cu “opinia tuturor craiovenilor”!

 11. Radical said:

  Fraieri cu cioc … daca nu ma lasau sa ies (presupunand ca as fi intrat) sunam la 112 si reclamam privarea de libertate :)))) In rest, acelasi circ, organizat de un circar.

 12. pt 16 said:

  unpr este o adunatura de tradatorii,hotii,pus cariasii,lasii nu au nicio sansa la alegirile din 2012,ne cred timpitii acestii indivizii certati cu legile tarii.in toate sondajele ei nu depasesc 1 ia suta, dar viseaza la 33 la suta,fiind inconstieti.poate vor recuta noi tradatorii in 2012 si vor intra iarasi in parlament ca sa-l sprijine pe basescu in diminuarea salarilor,pensilor si tot ce mai este de taiat.oare craiovenii la-au uitat pe bica cel care era protectorul mafiei craiovene.pe puscariasul solomon dovedit cu mita de 50000 euro,care nu a facut nimic pentru cartierele marginase ale craiovei,ca sa le dai votul acestor canalii trebue sa fii cel putin nebun fara pic de judecata.

 13. ana said:

  Reuniunea a avut loc intr-un mod civilizat, cu entuziasm. De ce va deranjeaza un partid nou; sariti cu jigniri si critici de “huligani” cand aveti libertatea sa votati pe cine doriti! Se vede ca va este teama.

 14. Elena said:

  Si deasupra lor au PRESEDINTE de ONOARE.Cum sa fii presedinte de onoare peste niste oameni fara de onoare asta inseamna ca tu esti cel mai fara de onoare dintre ei si acesta se numeste Cristian Diaconescu care poza intr-o mata blanda si care cu aceasta poza inselandu-i si pe votanti si pe colegii sai a fost de nu stiu cate ori ministru

 15. Iuli said:

  pt 21.Sa te vad si pe tine ca ajunge ministru,macar o singura data.Oare este asa usor?

 16. oli said:

  ma bucur sa vad si alt partid decat cele 3 grupari formate din mumiile consacrate. insa ma mir cum de a trecut solomon la un partid nou si mic…. o fi ceva

 17. Cosmin said:

  Pustii de 16 ani stiu sa faca multe,mai mult decat este necesar,au drept de munca,de ce sa nu aiba si de vot?Au discernamant.

 18. PT. 24 / pusti said:

  PT. 24 – BRAVO PRIETENE! EXCELENT AI PUNCTAT! DACA TOT AU AU DREPTZ DE MUNCA TINERII DE 16 ANI, DE CE SA NU SI VOTEZE? PENTRU CA SUNT FOARTE MULTI EXTREM DE VALOROSI SI DE MATURI IN GANDIRE, IN CIUDA VARSTEI FRAGEDE. MULTI REPREZINTA ROMANIA IN CALITATE DE ELEVI OLIMPICI EMINENTI SI IN CALITATE DE SPORTIVI! SI MULTI TINERI INTRE 16 SI 18 ANI, SUNT MULT MAI CAPABILI SI MAI MATURI IN GANDIRE DECAT MULTI ASA-ZIS MATURI CARE POSTEAZA PE AICI CA O HAITA DEZLANTUITA, DE PARCA S-AR SI PRICEPE LA POLITICA, DAR NU AU REALIZAT NIMIC IN VIATA.

 19. comunistu said:

  eu mai ziceam odata ca dintre toate scursurile astea de candidati tot pe solomon a sa alegem, ca de oamenii ca lumea si cu scaun la cap nu o sa vedeti in politica

 20. politica said:

  la alegerile locale este ales omul! iar solomon kiar a facut destule in craiova si va mai face. ce au facut in viata cei care il critica nefondat si cei care vor sa ii fie contracandidati? argumentele si forta faptelor rprezinta cea mai buna campanie electorala. iar realizarile lui solomon, din 2004 incoace il recomanda din plin pentru inca un mandat. cei care posteaza impotriva, se vede din lipsa de argumente si din limbaj ce fel de cocalari analfabeti si incompetenti sunt. a critica fara niciun argument viabil reprezinta doar o gandire suburbana si subprimara. parerea lor nu conteaza, ei fiind nesemnificativi chiar pentru propriile lor familii. P.S.: unpr reprezinta singura solutie viabila, in balanta cu pd-l si cu psd. iar solomon este singura solutie pentru viitoarea dezvoltare a craiovei.

 21. solomonpecenturapoliticii said:

  Haideti, dragi craioveni, sa fim mai atenti cand votam! Cred ca e de ajuns cat a fost puscariasul Solomon la primarie!

 22. Che said:

  Nu credeam ca voi ajunge sa spun asta: Doamne, ce Om mare a fost Ceausescu. In 20 de ani n-au fost in stare sa vopseasca ce a facut Ceausescu. Ne-a lasat cu datorii zero , iar acum? Acest partid , cel al lui Diaconescu si alte cateva sunt mana lui Baselu. A vandut flota , acum vrea sa dea si aurul. Suntem o tara de hoti, ne meritam soarta!

 23. salamandra si triton said:

  Cel mai bun vin era o data Vin Chinezii asa ca nu mai conteaza cine de unde vine , important este omul care sfinteste locul. Voi ce ati facut? Tot respectul pentru cei care vor sa faca ceva bun pentru Craiova si pentru craioveni. Hai Craiova , eterne Terra Nova. Daca stiti unul mai bun ca Solomon sa-l aduceti in fata ! M-as bucura sa am de unde alege. In 2012 chiar am sa aleg pe cel mai bun

 24. eu said:

  Nu stiu cine o sa te mai voteze Solomoane…poate fraierii!AAAA….ba da o sa te votez daca faci parcari cu plata si iti pui cateii ,a se intelege comunitarii,sa scoata camioanele din parcari si cojile fara viniete ca sa isi poata parca si altii masinile in parcari si nu in strada!
  Numai atunci!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

 25. dan dare said:

  HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO…….DUTE DRACULUI DE HOT …..TU,BASE,BOC SI UDREA. v-ati batut joc de POPOR …… adica cum nu furati???????????/ …vreti sa spuneti ca nu furati????????????.. .. nu va mai VOTAM

 26. dragos said:

  Lasa-ne Aurica!Ca ne-am saturat de spectacole si fantani,strazile sunt varza,are dreptate nr.31 in loc sa fi facut ceva util pt. craioveni ai furat de ai rupt.
  Pleaca Solomon…duuuuuuuuu -teeeeeeeeeeeee!

 27. gica said:

  Ce adunatura de infractori si de jigodii!Incearca sa prosteasca si ei niste prosti.

 28. SIR said:

  Doua vorbe : nenea SOLOMON VA CISTIGA ALEGERILE DIN PARTEA uNpr DAR DUPA 2012 SE MUTA LA ALT PARTID
  ___UNPR ESTE PARTIDUL scufita ALBA a marinarului dar dupa 2012 va dispare in padure

 29. milanezu said:

  UN HOT INCONJURAT DE ALTI HOTI!DACA TOATE CIURUCURILE ASTEA DIN PDL VOR CASTIGA ALEGERILE CHIAR CA SUNTEM UN NEAM DE PROSTI!SINGURA SOLUTIE ESTE NOUA DREAPTA.

 30. pt votanti said:

  Voi nu intelegeti un lucru UNPR este partid nou dar activul de partid este format din aceeasi oameni vechi care atunci cand au vazut ca in opozitie nu mai au acces la ciolan au fugit repede la un partid de hoti si oportunisti. Nu am nimic cu cei care vor sa voteze UNPR si sa devina sclavi… daca atat pot ei n-am ce face…”sunt prosti dar multi… al draq de multi”.

 31. andrei said:

  Votati UNPR! Votati damele de companie! Votati-l pe Solomon!
  La dracu cu toti, ca nu avem cu cine sa votam.
  Solomon este, din ce in ce mai mult, o gluma!

 32. kogalniceanu m said:

  poate stie cineva , mai e vreun partid in care n-a fost membra CURVA asta politica numita solomon ?

 33. un craiovean said:

  Ca UNPR a strans toti traseistii/toate curvele politice din Romania este evident. Cum multi romani sunt curve in viata obisnuita, pupand in 3 litere si lasandu-se cumparati in diverse situatii, era nevoie de ceva gen UNPR sa ii reprezinte. Ca prostitutia sa fie bine subliniata la intalnirea UNPR, “guristii” Mariana Ionescu-Căpitănesc u, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian au cântat două piese compuse special pentru Solomon. “Oprea, seful mafiei personale a lui Adrian Nastatse” (citat din Basescu) ar vrea vorba putina si fapte multe. Ce rezulta de la ei este vorba multa, mesaj politic zero, logica de oligofreni, ode si osanale de melteni, pentru melteni. Cateva exemple: “…nu am numit nişte mafioţi în funcţii de conducere. Nu am trădat ţara!“/Oprea, „Cât despre Solomon, ce să vă mai spun? E împăratul vostru…”/Piedone . Straniu este modul de gandire al uniu elev de la Traian Vuia care ar fi zis: “… tinerii din Oltenia iubesc UNPR…”. Tinere de la Traian Vuia, cu creierul deja neted/spalat la 16 ani, ai grija sa nu te „iubeasca” si UNPR-ul pe tine: el activ si tu pasiv!… .

 34. mihai said:

  Pt.41 Ai pierdut timp sa ne dai citate din articol iar la sfirsit ai facut un comentariu care spune multe despre educatia ta. Rusine!

 35. coco said:

  Ne-am saturat de puscariasi,lautari,a nalfabeti,tradatori, HOTI,pupincuristi,la si,mediocrii…Doamn e ajuta sa scapam odata de toti mascaricii astia…..Deschide-t i fratilor ochii odata ,ca astia ne distrug .Sunt un simplu cetatean al orasului CRAIOVA,si nu vreau ca acest oras sa se prostsitueze in continuare……..

 36. eu said:

  Reporterii care au fost agresati verbal si nu au fost lasati sa iasa din sala sa depuna plangere impotriva PAZNICULUI analfabet si cu limbaj de ulita care a amenintato pe acea domnisoara ca o prinde el si o pupa n dos….

 37. Gheorghe said:

  Uniunea Nationala a Puslamalelor din Romania,ar merge si al Puscariasilor avin in vedere ca Solomon este FRUNTEA.Niste jigodii care doresc accesul la CIOLAN.De unde au plecat erau prea multi pe prada unii chiar mai isteti de cit ei asa ca au dezertat si acum dau lectii de moralitate.RUSINE VOUA si celor ce va vor vota.

 38. sigma said:

  cred ca piedone e tigan si-l recunoaste pe solomon drept imparatul lor. asta spune multe despre etnia lautarului. dar si despre faptul ca sint hotariti sa-i incalece pe romani.avem aici, in RO imparati, regi tigani, mai trebuie si populatie majoritara, ceea ce va fi f. curind, romanii devenind minoritatri in tara lor.

 39. fraieri said:

  vai ce de fraieri mai sus. ba voi aveti drept de vot?:))))))))))))))) )))))))))) numai gura e de voi!

 40. Maria said:

  33% in alegeri graiesc drept ,e procentul tiganilor in Craiova ,se pot strange voturi si de la cei care nu se declara tigani dar sunt .E tarziu pentru o schimbare iar minoritatea se supune majoritatii deci muzica sa cante ! La nivel national nu vor obtine atat restul tarii gandeste altfel decat oltenii

 41. s.d said:

  Eu chiar nu va inteleg ma,ce tot aveti cu Solomon.Ziceti ca fura,pai v`a furat voua ceva din buzunar?,Ati pierdut voi ceva personal din cauza ca a fost el primar?Sa zice ca fura ,dar e singurul care a si facut ceva,a facut parcuri,centru,absol ut tot ce nu era facut inainte!Sala polivalenta….vreti un primar care sa fure dar nici sa nu faca nimic?

 42. molahu omar said:

  Pana cand credeti ca mai prostiti lumea?? Pai Oprea e mare mason,sclav al lui Satan !! Cu asemenea specimene vreti sa salvam Romania !! Pai astora le-as da adunarea la puscarie,as face detasamente de munca cum facea nea Nicu,i-as munci zi si noapte si as scoate tara din rahat cu ei !!

 43. patraulea said:

  mda,s-au strans toti hotiii in partidul asta de la solomon care fura si nu-i face nimeni nimik la piedone care a luat permisul la pitesti stiti voi cum,gigi netoiu care mai vrea sa creeze o echipa ptr dina**** tot la craiova,bica un om ff cinstit si altii.fratilor deschideti bine ochii cu cine votati ca sa umplut tara de nenorociti ,haideti sa terminam odata cu claca asta de nenorociti care au vandut si au furat tot de la 1989 incoace.in rest..numai de bine

 44. molahu omar said:

  auzi la ei,gheorghe bica,solomon ,oprea,toti banditi internationali !! Au ales imn ,,Noi suntem romani “,ce ironie !! Poate era mai adevarat ,,Noi suntem evrei” ,sau “Noi suntem masoni !!”.Nu va mai bate Dumnezeu odata sa nu mai auzim numele voastre !

 45. cetatean al olteniei said:

  sa votati pe Solomon, ca nu mai are bani si trebuie sa ii produca inca un mandat ca ce a avut a cheltuit pe avocati, eu cred ca daca mai iese primar inca un mandat Craiova, oltenii isi merita soarta ca suntem numiti in Romania prostimea olteneasca de inbogateste pe infractori, orasi cu tigani si infractiri!

 46. un craiovean ptr mihai said:

  Un comentariu se face cu argumentatie sustinuta (si) cu citate. Esti surprins? Te intreb, ca tot zici de educatie. Despre “rusine”, da, imi este, doar la gandul ca un tanar de 16 ani, in loc sa plimbe o fata sau sa mearga cu baietii la un fotbal, alege… iubire cu UNPR…

 47. pt. 58 said:

  pt. 58 / ba da prost esti, dak astia sunt evrei pd/l si bercovici ce dracu mai sunt? sau oi vrea caraqcalean k marinica dinca care te puse sa scrii aci?:))))))) ce usor va dati de gol. ia, zii alternative dak astia nu sunt buni!

 48. costy Craiova said:

  sunteti nebunu sa credeti ca-si va taxa suplimentar Netoiu averea pentru bugetul statului,sau Bica …..si nu in ultimul rind Solomon preacuratul.Apropos, lui Solomon parca ii statea mai bine in zeghe nu?

 49. finu lui solomon said:

  nu va mai l;uati de nasu ca nu stie la ce partid sa se mai duca sa nu piarda prajitureca de la primarie va puteti imagina ce ar insemna pentru puscarias sa nu mai aiba de unde fura l-ar lega imediat oamenii legii

 50. molahu omar said:

  Pt. 61: Omul ignorant si prost este usor de indoctrinat si manipulat.Welcome in New World Order,esti victima sigura !!

 51. pentru toti said:

  UNPR este singurul partid care va da o sansa ! sustineti-l si vom iesi din mocirla in care ne-a bagat ILIESCU si ai lui in ultimii 20 de ani ! Altfel nu veti avea nici un viitor nici voi nici copii vostri ! Bagati bine la cap!

 52. SIR said:

  VOTATI USL !! CHIAR SI LA PRIMARIE !! INDIFERENT DACA CANDIDEAZA O FEMEIE.
  PONTA VA ARESTA PE CEI DIN UNPR CARE AU DUS GENTILE CU BANI.

 53. fara falsi intelectuali fara hoti penali fara unpe said:

  este culmea tupeului sa incerce sa tina lumea cu promisiuni de angajare in armata si politie, sa atraga politicienii declarati persoane non grata in vechile partide pentru ca acolo aveau dosare penale si nu erau sprijiniti sa capteze primari penali si santajabili , sa cumpere oamenii cu 20 lei si cu mancare, apoi sa-i SECHESTREZE IN SALA, sa-i agreseze fizic si verbal !!!!!!!!!!!!!!! singura sansa este alternativa U S L care a promovat numai tineri si oameni verticali , integrii , inteligenti , cu experienta profesionala reala dar si cu experienta politica acumulata activand la tineret si pana la experienta in afara granitelor . HAI___ U S L___

 54. adrian zice: jos sarlatanii si hotii cu epoleti said:

  jos cu sarlatanii si cu hotii cu epoleti ! suntem civili, suntem democrati, suntem europeni , suntem nato , suntem saraci si SATULI DE HOTI SI TIRANI !!! NU AVEM SANATATE, SERVICII, INVATAMANT , LOCURI DE MUNCA, DRUMURI, CONDITII DE TRANSPORT, NU AVEM TURISM SI NU VA MAI VREM NICI PE VOI SI NICI PE “ACEEASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE” / SCURSURILE SI LEPADATURILE CE S-AU STRANS IN ACESTA GRUPARE INFRACTIONALA NUMITA unpr – jos cu voi !

 55. AntiM-ulte said:

  Prima oara am spus:
  FSNeul din iz mană,
  Tot emana şi emană.
  Mai căynit,mai cu scârţ,
  Ne-am ales cu UN PîîîR …
  dar m-au cenzurat.

 56. un craiovean said:

  Bai nenorocitilor, slugilor de doi bani care postati aici pro solomon si va bucurati la frimiturile pe care vi le arunca scursurile astea care ne conduc, mai aveti putin timp si veti fi alergati prin oras cu pietre, mizeriilor !!!!

 57. Adi, copil neminune said:

  Interesanta alegerea d-lui Solomn. Pacat insa ca la UNPR, cu mici exceptii, s-au dus tradatorii din diferite partide. Se mai si lauda cu asa. Pai, d-le Bica, ati fost politist o viata intrega, si inca unul dintre cei mai buni, cum credeti dvs. ca vor proceda acesti oameni, cand nu li se va face pe plac? Simplu: vor migra la un alt partid. Tradatorul tot tradator ramane! Dl. Solomon, chiar daca a fost iubit de o parte din Craioveni, tot tradator se numeste. Pacat!

 58. cerasela said:

  Nu stiu de ce unii oameni sunt asa de critici cand nu este cazul?DL.SOLOMON este un om cu studii si cu frica lui Dumnezeu ceea ce a facut dumnealui pt Craiova altii care au fost primari nu au facut,asa ca incetati cu vb urate la adresa dumnealui.Aveti un pic de respect pt ceea ce a facut pt Craiova.Sa va fie rusine la cei care critica un om fara sa il cunoasca bine.

 59. molahu omar said:

  : „ Crizele economice vor fi produse de noi (FRANCMASONII), cu scopul de a retrage banii din circulaţie. Statele vor veni cu mâna întinsă la bancherii noştri (F.M.I.) pentru a cerşi credite. Împrumuturile externe sunt lipitori care nu se pot desface. Noi (FRANCMASONII) vom cumpăra persoanele care ne trebuie pentru ca, prin împrumuturi externe, bogăţiile lor să se verse în safe-urile noastre şi ei să ne plătească un bir de robi. Forţa naţiei va pieri în urma acestei luări de sânge de bunăvoie!”…

 60. ilie said:

  O adunătură de oameni care şi-au pierdut privilegiile din alte partide. Traseişti sadea. Vor avea 1000 de voturi în Oltenia, adică atîţia cîţi s-au strîns la această întunire.

 61. VC said:

  DE CAT SA VOTAM PE ILESCU SI COPILUL DE TATA PONTA MAI BINE VOTAM UNPR. ASA IL SCOATEM DIN POLITICA PE INSUL CARE NE-A ADUS IN ACEASTA DEMOCRATIE ORIGINALA.

 62. militianu mafiot bica e mason si e profesor said:

  UNPR nu va depăşi pragul electoral. E un partid în care s-au refugiat toţi cei izgoniţi sau neagreaţi de principalele partide, altfel nimic doctrinar nu-i leagă. Pe de altă parte, ceea ce este mai important, acest partid nu are o bază, jos printre alegători. militianu mafiot bica e mason si e profesor , este inacceptabil , ca sa nu mai spunem ca ies specialisti in drept de la el , toti analfabetii si toti incompetentii care se inscriu in partid ca sa le dea diplome !!! lucruri grave se intampla. totusi lumea stie ! suntem satuli de voi nenorocitilor !

 63. marian cfr istu said:

  UN ORAS FARA FABRICI ,FARA ECHIPA DE FOTBAL ,FARA IDEALURI ,DC ERAM AMERICANI EMIGRAM TOTI , BRAVO AURIKA FINTINARU . BLESTEMATI SA FIE TOTI KARE AU TERMINAT CRAIOVA

 64. ella said:

  La alegerile din 2012 ” Nu se stie ca pamantul din ce parte bate vantul schimbati fratilor macazul ca va bagat Solomon in datorii de vor plati si nepotii nostri pe obiective care nu erau necesare ptr Craiova.Cand ne vom trezi la realitate? Sa mai treaca apa pe Jiu pana sa intelegem toate smecheriile care se fac in politica Craiovei…………

 65. cruntu said:

  Craiova a inflorit in mandatul lui SOLOMON ! Ca ordinarul de Mititelu a fabricat probe judiciare este alta poveste ! Eu tot pe mana lui merg, la alegeri ! Sanatate Aurica si La MULTI ANI !

 66. pt. 80 said:

  pt. 80 / bravo prietene, ai mare dreptate! asa este. si eu tot pe mana lui solomon voi merge la viitoarele alegeri. cei de mai sus habar nu au de politica. stiu si ei expresia cu traseismul politic si atat. au vreo alta alternativa? sa alegem pe cine altcineva? mai sunt unii prosti care vorbesc de datorii, da ei au rate la masina de spalat. habar nu au de procentul care reprezinta gradul de indatorare permisibil pt. un oras de talia si anvergura craiovei. latra si ei, k e la moda sa latri. da milogii astia analfabeti sunt primii care vin seara la fantani sa se pozeze cu fomeile si care merg sa se dea in barci in parcul tineretului. se vede dupa cum se exprima in scris ce grad de cultura au. asa ca SUCCES SOLOMON SI FELICITARI, VEI FI DIN NOU PRIMARUL CRAIOVEI!

 67. Alex said:

  eu sunt tot pt solomon. atat timp cat nu sunt alte variante …. el e singurul mai credibil.Sunt satul de cat a furat PSD-ul , PD-L a furat si el ce a mai prins ..dar a facut si cateva lucruri bune . DIntre toti raii …UNPR e cel mai bun rau … asta e . Au sanse mari sa castige. NU avem pe cine altcineva sa votam…

 68. Adrian said:

  nu voi vota niciodata PSD-ul …sau mai nou (USL) . atat timp cat in acel partid …vor exista nume precum ILIESCU , NASTASE, HREBENCIUC, asta de la noi …OLGUTA Vasilescu. De CRIN…nici nu am cuvinte …poate daca nu se aliau cu PSD-ul …ma mai gandeam daca sa-i votez sau nu …dar atat timp cat sunt impreuna cu PSD-ul …nici nu ma uit la ei. merg pe mana UNPR-ului , macar e o schimbare .

 69. DA..DA.. said:

  -U.N.P.R, o adunatura de ,,ZOAIE,, -acela ale lui …ha-ha- itu.

 70. Indrazneste!!! said:

  Schimbarea vine din vointa oamenilor de a scapa de greutatile care ii apasa si de grija zilei de maine! romanii nu mai stiu sa zambeasca gandindu-se la viitor ! Romanii trebuie sa invete si sa aiba curajul sa nu mai tina capul plecat ci sa indrazneasca! De aceea schimbarea poate fii reprezentata de UNPR, un partid care doreste Romaniei : Uniune in randul romanilor, sprijin si solutii pentru progresul Intregii tari ! UNPR poate sa ofere romanilor dreptul la o viata mai buna, in care politica reprezinta o sansa si nu un dusman asa cum multi o considera. Parerile romanilor trebuie ascultate iar UNPR ofera schimbarea de care tara noastra are nevoie!

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 14 noiembrie 2011

Actualitate

» România vrea un angajament pe termen lung al UE în Afganistan
» Transport periculos
» Berlusconi a demisionat în uralele italienilor
» Stiri diverse
» Nepregătiţi pentru euro
» Geoană, exclus din partid de Comisia de Integritate a PSD
» Începând de joi, toate ţigările trebuie să fie prevăzute cu sistem de stingere automată
» Solomon, împăratul UNPR-iştilor din Oltenia
» Vîntu, Luca, Ţurcan şi celelalte şapte persoane arestate în cazul Petromservice vor fi eliberate
» Parlamentul din Moldova ar putea modifica data alegerii preşedintelui
» Fondul Proprietatea dă în judecată Hidroelectrica
» Balastul de pe strada Fulger dispare în tranşe
» Senatul a limitat la 10% valoarea taxei claw-back impusă producătorilor de medicamente
» Merkel: Europa se află în cea mai gravă criză de după Al Doilea Război Mondial
» Invenţia anului 2011: taxa pe energie
» Schengen: Finlanda îşi relaxează poziţia în ce priveşte România şi Bulgaria
» Ioana Nicolaie, invitată la Festivalul Internaţional de Poezie de la Stockholm

Local

» „O noapte furtunoasă“, premieră la TNC
» Ponta, întâmpinat cu scandal la Severin
» Razie pentru diminuarea infracţiunilor
» Contribuabilii au început să fie mai punctuali
» A intrat cu mașina în stâlp și a murit
» Jumătate din localităţile Oltului pierd milioane de euro pentru că nu au PUG
» Imnul luptei împotriva diabetului, lansat la Craiova
» Cultură de canabis într-un apartament de bloc
» Poliţistă înjunghiată în misiune
» Oltenia: cultură şi invidie

Gorj

» A incendiat Primăria Târgu Jiu din răzbunare
» Campioni la chiul

Sport

» Ioniţă ar da Kölnul pentru Lazio
» Tricolorii au dezamăgit în Belgia
» Boroiban, erou la Deva
» „Studentele“, campioane de toamnă
» 13 – cu ghinion pentru craioveni
» Victorie facilă pentru voleibalişti
» SCM, opt meciuri, zero puncte!
» Jucătorii gorjeni, la mare căutare

Bani & Afaceri

» Încă o taxă pentru irigaţii
» Piaţa auto continuă parcursul chinuit

Magazin

» Horoscop
» Cheryl Cole vrea să îşi tatueze tot spatele
» Ashton Kutcher renunţă la Twitter
» Istorie versus Hollywood
» Gemenele Olsen, simboluri în modă
» Primul concert LaLa Band
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!

Top