7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUNPR-iştii din Oltenia şi-au dat întâlnire la Craiova

UNPR-iştii din Oltenia şi-au dat întâlnire la Craiova

Aproape 1.000 de membri UNPR au venit astăzi la Sala Sporturilor din Craiova la Reuniunea organizaţiilor Uniunii Naţionale pentru Progresul României din regiunea IV Sud-Vest Oltenia. Cu steaguri, fulare şi pancarte pe care se putea citi zona de unde sunt, UNPR-iştii din Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi, în frunte cu conducătorii filialelor şi cu primarii consideraţi importanţi în campania electorală, şi-au exprimat încrederea în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor din noiembrie 2012.

 

Pe scena amplasată în sală au urcat numele grele ale partidului, de la preşedintele Gabriel Oprea (ministrul Apărării Naţionale), Marian Sârbu (vicepreşedintele Camerei Deputaţilor), Cristian Diaconescu (vicepreşedintele Senatului), Valeriu Steriu (şeful Comisiei prezidenţiale pentru agricultură), Eugen Nicolicea (liderul Grupului UNPR din Camera Deputaţilor), Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4, fostul selecţioner Anghel Iordănescu, Gigi Neţoiu, până la Ilie Morega (şeful UNPR Gorj), Constantin Mazilu (şeful UNPR Vâlcea), şefii de la Dolj ai partidului, alături de primarul Craiovei, Antonie Solomon. „Vom face tot ce este posibil pentru victoria UNPR. Avem 70 de primari care din 2012 vor candida sub sigla UNPR“, a spus vicepreşedintele partidului, Gheorghe Bică.

Tabela de marcaj a sălii a arătat pentru o perioadă scorul de 33 la 100 şi ora 20.12, UNPR-iştii susţinând că acesta va fi procentajul pe care îl vor obţine la alegerile de anul viitor, 33%, "cu vorbe puţine şi cu fapte multe". Antonie Solomon a fost prezentat drept cel mai serios şi gospodar primar din ţară, iar acest le-a oferit celor prezenţi două piese de muzică populară scrise special pentru el şi interpretate live de Mariana Ionescu-Căpitănescu, respectiv Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian.

Pe lângă cuvântările membrilor importanţi ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României, de pe scenă a vorbit şi un puşti de 16 ani, Adrian Marinescu, elev în clasa a X-a la Liceul "Traian Vuia" din Craiova şi ales avocatul elevilor din Dolj. Acesta a precizat că tinerii din Oltenia iubesc UNPR pentru că "este singurul partid care susţine votul de la 16 ani şi care este alături de tineri".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII