15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii doljeni au donat fructe şi legume

Elevii doljeni au donat fructe şi legume

Mai multe şcoli din Dolj au donat vineri persoanelor aflate în dificultate cantităţi impresionante de fructe şi legume. Elevii din clasele I-V ai Şcolii nr. 12 Decebal, de exemplu, au donat peste 100 kg de fructe şi 100 kg de legume Centrului Medico-Social din Brabova. „Dorim să aducem o bucurie celor 26 de bătrâni din Centrul Medico-Social Brabova“, a precizat într-un comunicat Simona Milica Filip, coordonatorul evenimentului.
Aceasta a spus că acţiunea face parte din „Săptămâna fructelor şi legumelor donate“, eveniment organizat în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară SNAC.
Şi elevii de la Şcoala nr. 21 „Gheorghe Ţiţeica“ s-au implicat în acţiuni similare de strângere şi donare de legume şi fructe. „În această campanie sunt implicaţi 250 de  elevi şi 11 profesori voluntari din şcoala noastră.
Voluntarii Şcolii nr. 21 «Gheorghe Ţiţeica» au întins o mână de ajutor copiilor aflaţi în dificultate de la Şcoala Specială «Sfântul Mina».
Nu a fost nevoie decât de bunăvoinţă, un strop de generozitate şi de multă iubire faţă de semeni pentru a însenina ziua unui copil“, se arată într-un comunicat emis de școală.
• Andreea Horcone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS