Acasă Actualitate Fotbal – Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în...

Fotbal – Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în Liga I

 

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jaka Stromajer, în minutul 73, care a trimis în poartă de la circa opt metri după o pasă înapoi de la Lemnaru.

În minutul 19 al partidei, Paul Pârvulescu (Gaz Metan Mediaş) s-a accidentat la cap după ce s-a lovit în cădere de genunchiul lui Lemnaru. Meciul a fost întrerupt timp de cinci minute pentru a permite intrarea ambulanţei pe teren, s-au acordat îngrijiri medicale, după care jucătorul, care este fiul preşedintelui executiv de la Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a fost transportat la spital pentru investigaţii.

Liga I

Pandurii – Gaz Metan Mediaş 1-0

Stadion ,,Municipal'', spectatori: 4.000.

A marcat: Stromajer ('73).

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (Ad. Rusu '78), Viera, Cardoso, Vlad – Nistor (Al. Grigoraş '62), Pintilii, Voiculeţ – Vranjes, Lemnaru (Rada '90+3) – Stromajer. Antrenor Petre Grigoraş.

Mediaş: Vâtcă – Frăsinescu, Florin Lazăr, Markovici (Ciucă '54), Vukadinovici – Todea, Hoban – Ciprian Petre (Breveeld '64), Bawab, Pârvulescu (Avram '20) – Bud. Antrenor Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Cardoso '37, Viera '66 / Ciprian Petre '45.

Au arbitrat: Alexandru Deaconu – Octavian Şovre, Vasile Marinescu; Marian Balaci.

Observatori: Florin Chivulete, Paul Cazan.

 

Exit mobile version