10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Ovidiu Dănănae a semnat cu Tom Tomsk

Fotbal – Ovidiu Dănănae a semnat cu Tom Tomsk

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ovidiu Dănănae, a semnat miercuri seară cu gruparea rusă de primă divizie Tom Tomsk, informează gsp. Fotbalistul care va împlini luna viitoare 26 de ani va primi în total pentru cei trei ani pentru care a semnat 1.8 milioane de dolari. Dănănae a luat la semnatură 180.000 de dolari. Impresarul care a intermediat transferul, Ana Maria Prodan, se întoarce vineri cu fostul jucător al Ştiinţei la Bucureşti. 

După ce a semnat, Dănănae a evoluat pentru prima dată în tricoul noii sale echipe într-o partidă amicală, oferind şi o pasă de gol pentru succesul cu 1-0.
Tot la Tom Tomsk se află în probe Marius Constantin, pentru care există o hârtie dată de rapid, conform căreia jucătorul se poate transfera pe 700.000 de euro.
În sezonul trecut, Dănănae a evoluat în 31 de partide, fiind integralist în toate. A oferit patru pase de gol şi a încasat cinci cartonaşe galbene.
Tom Tomsk se află pe locul 11 în campionatul Rusiei după 17 etape, cu 19 puncte, având următoarea linie de clasament: 4 victorii, 7 egaluri, 6 înfrîngeri. Sâmbătă, Tom Tomsk va primi pe teren propriu vizita celor de la Terek Groznîi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII