3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Prins cu cuţitul la brâu

Craiova: Prins cu cuţitul la brâu

Doi jandarmi, aflaţi în zona staţiei RAT din imediata apropiere a Parcului „Nicolae Romanescu”, au observat astăzi la prânz un cetăţean recalcitrant ce purta o discuţie cu un grup de tineri, fapt ce determina trecătorii şi persoanele ce aşteptau în staţie să manifeste îngrijorare.
Având în vedere cele observate, cei doi au intervenit pentru ca discuţiile să nu degenereze şi au procedat la imobilizarea şi calmarea acestuia, solicitând la faţa locului un echipaj mobil. Echipajul sosit la faţa locului a procedat la legitimarea şi identificarea numitului R. Florinel, de 27 ani, din Craiova, iar în urma controlului corporal sumar a fost găsit asupra acestuia un cuţit introdus la cureaua pantalonilor. Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de jandarmi unde i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului.
Cuţitul, cu lama în lungime de 10 cm, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII