Acasă Actualitate Operatorii feroviari de marfă au fost sancționați

Operatorii feroviari de marfă au fost sancționați

Autoritatea de Siguranță Feroviară Română (ASFR) din cadrul Autorității Feroviare Române (AFER) a efectuat, în perioada 30 mai – 3 iunie, în baza dispoziţiei ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, 156 de acțiuni de inspecție la 23 de operatori feroviari de marfă, a anunţat astăzi ministerul.
În urma acestor acţiuni de inspecţie au fost întocmite 46 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor personalului reponsabil: la Grup Feroviar Român SA – 25 procese verbale, SC Cargo Trans Vagon SA – 8 procese verbale, SC Servtrans Invest SA – 3 procese verbale, Vest Trans Rail SA – 3 procese verbale, SNTFM CFR Marfă SA – 2 procese verbale, SC Unifertrans SA – 2 procese verbale, SC Servtrans Rail – 1 proces verbal, Logistic Service Danubius – 1 proces verbal, Transferoviar Grup – 1 proces verbal.
Totodată, pentru cele 56 de incidente pentru care se fac vinovaţi operatorii de transport feroviar se vor declanşa proceduri de investigare a acestora. Acţiunile de inspecţie ale ASFR vor continua şi în domeniul transportului feroviar de călători.

Exit mobile version