17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOperatorii feroviari de marfă au fost sancționați

Operatorii feroviari de marfă au fost sancționați

Autoritatea de Siguranță Feroviară Română (ASFR) din cadrul Autorității Feroviare Române (AFER) a efectuat, în perioada 30 mai – 3 iunie, în baza dispoziţiei ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, 156 de acțiuni de inspecție la 23 de operatori feroviari de marfă, a anunţat astăzi ministerul.
În urma acestor acţiuni de inspecţie au fost întocmite 46 de procese verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor personalului reponsabil: la Grup Feroviar Român SA – 25 procese verbale, SC Cargo Trans Vagon SA – 8 procese verbale, SC Servtrans Invest SA – 3 procese verbale, Vest Trans Rail SA – 3 procese verbale, SNTFM CFR Marfă SA – 2 procese verbale, SC Unifertrans SA – 2 procese verbale, SC Servtrans Rail – 1 proces verbal, Logistic Service Danubius – 1 proces verbal, Transferoviar Grup – 1 proces verbal.
Totodată, pentru cele 56 de incidente pentru care se fac vinovaţi operatorii de transport feroviar se vor declanşa proceduri de investigare a acestora. Acţiunile de inspecţie ale ASFR vor continua şi în domeniul transportului feroviar de călători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS