12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConducerea MAI s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor

Conducerea MAI s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor

Ministrul Traian Igaş s-a întâlnit, astăzi după amiază, cu reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor şi personalului contractual din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), informează Agerpres.
"Este prima întâlnire în formulă completă, cu toţi reprezentanţii sindicatelor şi personalului contractual din MAI. Vom încerca să găsim soluţii, în măsura în care se poate, la problemele semnalate de sindicate. Este normal şi bine să existe un dialog în contextul în care cu toţii apărăm interesele MAI. Dar una e să fii în Executiv şi alta e să critici. Este nevoie şi de critică uneori şi de semnalările sindicatelor'', a subliniat ministrul Igaş, la începutul şedinţei.
La şedinţa de lucru, încă în desfăşurare la această oră, participă din partea conducerii MAI şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, secretarii de stat Ioan Dascălu şi Marian Tutilescu, adjunctul şefului DOSP, Lucian Guran, reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor şi personalului contractual din MAI.
Ministrul Igaş a anunţat, pe 2 iunie, într-o conferinţă de presă, că disponibilizările din cadrul instituţiei vor începe în aproximativ 30 de zile şi a precizat că ministerul se află ''într-o amplă evaluare''.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU