12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie auto restricţionată în Bulgaria

Circulaţie auto restricţionată în Bulgaria

MAE informează cetăţenii români că în perioada 20 mai – 30 septembrie este interzisă circulaţia camioanelor cu mai mult de două axe, a maşinilor agricole, tractoarelor, precum şi a maşinilor de construcţii pe autostrăzile Bulgariei, în zilele de vineri şi duminică, între orele 16.00-22.00, informează NewsIn.
De asemenea, potrivit informaţiilor primite de la autorităţile bulgare, restricţia de circulaţie este valabilă şi în ajunul zilelor de sărbători legale, în zilele naţionale de sărbătoare precum şi în zilele declarate oficial nelucrătoare. Pe această bază, în perioada rămasă până la 30 septembrie, potrivit calendarului sărbătorilor legale bulgare, nu se va putea circula în perioada 3 – 6 septembrie (6 septembrie – Ziua Unirii, 5 septembrie – zi nelucrătoare) şi 21 – 25 septembrie (22 septembrie – Ziua Independenţei, 23 septembrie – zi nelucrătoare), în acelaşi interval orar, respectiv 16.00 – 22.00 .
Pe durata acestei interdicţii, autovehiculele vizate vor fi oprite în afara drumului astfel încât să nu fie împiedicată circulaţia rutieră a celorlalţi participanţi la trafic.
Această măsură restrictivă nu se aplică autovehiculelor care transportă animale vii sau produse alimentare perisabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS