Vinieta se dă gratis

Autori


Consiliul Local Craiova a aprobat în şedinţa de ieri mult discutatul „Regulament privind aplicarea taxei pentru parcarea curentă a autovehiculelor pe domeniul public sau privat“ în Bănie. Retras luna trecută de pe ordinea de zi „pentru a fi întocmit aşa cum trebuie“, proiectul de hotărâre a primit acum girul consilierilor, chiar dacă a mai creat unele discuţii. S-a cerut precizarea expresă că persoanele fizice sau juridice îşi pot ridica gratuit vinieta odată cu achitarea taxei de parcare, iar viceprimarul Mărinică Dincă a ţinut să explice faptul că această gratuitate există. „Cine şi-a plătit taxa de parcare poate ridica gratuit vinieta de la toate ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite, fără să plătească un ban în plus. Au suficient timp să vină să o ia. Nu mai băgăm o taxă în plus pentru craioveni, nici acum, nici la anul şi nici peste doi ani“, a spus Dincă.

Regulamentul va intra în vigoare după 30 de zile de la data publicării lui, timp în care craiovenii trebuie să plătească şi să-şi procure implicit vinieta, „care este obligatoriu să stea la loc vizibil în mijlocul auto“. „Le oferim posibilitatea să plătească această taxă şi pentru că sunt nişte buni craioveni şi trebuie să contribuie la dezvoltarea parcărilor sau reabilitarea celor existente“, a adăugat viceprimarul Dincă.    

Amenzi de la intrarea în vigoare

În şedinţa de consiliu s-a pus în discuţie şi termenul de la care vor curge penalităţile pentru cei care nu şi-au achitat taxa de parcare. S-a vorbit de încă un termen de 30 de zile peste data intrării în vigoare a regulamentului, însă ideea a fost abandonată, „pentru că oricum penalităţile curg pentru cei care nu şi-au plătit taxa de parcare până la 31 martie“. Autorităţile au ajuns şi la concluzia că amenzile vor începe să fie date de la data intrării în vigoare a prezentului regulament, „pentru a nu exista confuzii“. „Am evaluat toate posibilităţile şi avem două sancţiuni deja existente, penalizările şi amenda. Mulţi pot să spună că au avut maşina în altă parte, ar trebui să demonstreze data de la care o folosesc, e mai greu… Aşa că vor fi amenzi de la data intrării în vigoare a regulamentului, care sunt de patru-cinci ori mai mari pentru maşina fără vinietă decât taxa de parcare propriu-zisă“, a explicat Mărinică Dincă.    


Consilierul local Pavel Badea a venit şi cu ideea înfiinţării unei societăţi care să administreze locurile de parcare, însă viceprimarul Dincă i-a transmis că acesta va fi punctul terminus al proiectului deja aprobat, pentru că „nu putem să punem căruţa înaintea cailor“.

Se poate dispune şi ridicarea maşinii

Conform acestui regulament, parcarea autovehiculelor fără a avea vinietă se pedepseşte cu amendă între 100 şi 500 de lei, iar în cazul în care aceasta nu este afişată cu vizibilitate din exterior sau este expirată, sancţiunea poate fi între 100 şi 200 de lei. Constatarea se face de către Poliţia Locală, iar agenţii trebuie să întocmească o notă care să conţină locul staţionării, data şi ora, precum şi natura abaterii. Pentru a proba cele constatate, poliţiştii locali vor fotografia sau înregistra pe suport video autovehiculul în cauză. Se poate dispune şi ridicarea maşinii, atunci când vinieta nu este expusă în mod vizibil, iar proprietarul sau utilizatorul nu poate fi identificat. Vinietele nu sunt transmisibile de la un autovehicul la altul, cine e prins fiind amendat.Comenteaza acum

50 Comentarii

 1. acusica said:

  ba si care nu e din craiova o lasam in dealu radovanului

 2. .... said:

  abia asteapta taranii de comunitari sa porneasca la atac

 3. :( said:

  pana acum aveam timp sa o platim pana la sfarsitul anului, nu?

 4. gogulet said:

  avem rovinieta si la biciclete si triciclete

 5. mda said:

  retardatii astia incompetenti din primarie sa nu se astepte sa mai fie votati si data aviatoare……s-au gandit ei mult si bine cateva saptamani si tot aceasi porcarie a ramas numai ca acuma in loc sa perceapa 1 leu pe abtibild ne taxeaza direct la taxa de parcare cu inca cateva sute …. acest abtibild nu este altceva decat un prilej de a incepe vanatoarea uitucilor si neatentilor care daca nu lipesc porcaria aia in geam sau o pierd/deterioreaza(d esi o au platita) vine maidanezul cel cu cateva clase la fara frecventa si goleste pixul pe amenzi sa-si faca normele ca astea sunt singurele lucruri la care se pricepe politia in general…..celelalt e aspecte cum ar fi prinderea interlopilor cunoscuti de toata lumea si tiganilor care fura si fac ce vor ei de 20 de ani mai rau ca in padure ,proxenetilor si celor care ne fura viitorul in fiecare zi din birourile lor cocotatii in functii inalte probabil nu sunt de competenta politiei romane…..ei nu stiu altceva decat sa mulga pe astia care platesc toate oalele sparte din romania si anume pe cetateanul de rand care respecta o lege ce nu-i reprezinta !!

 6. judge day said:

  Altă coadă la taxe şi impozite???…****v

 7. alex said:

  vad k ei spun de toate si pt toti pt cei care sunt de aici din sat. dar ce care trec prin craiova de exemplu noaptea si se cazeaza la un hotel fara parcare sau poftim vine la mine in vizita eu de unde ii procur rahat de vinieta? iti dai seama prostie, comunitarul prostovan asteapta la piata mare in parcare sa iti dea amenda cand u esti din alta localitate si ai avut noroc sa fi aflat de taxa si esti pana sus la taxe si impozite sa iti cumperi vinieta. mi se pare o mare prostie si o modalitate jegoasa de baga mana in buzunar la om. in esenta ei vor sa colecteze bani de la cei care au masini gen cele de BG dar sa le creezi o gramada de probleme celor care sunt oameni de cine stie unde in tranzit care nu au habar de vinieta.

 8. liviu said:

  eu voi pune porcaria aia de vinieta pe mijlocul banchetei din spate sa o vada comunitarul,e treaba lui sa vada ce scrie pe ea,dupa ne judecam si vedem cine castiga

 9. adrian said:

  stiti ce nu inteleg… de ce ma obliga ei sa platesc acum cand normal am timp pana la sfarsitul anului, sau cel putin asa era, de ce nu pun si aspectu asta in discutie se plateste doar taxa separat sau iti i-a si impozitu acum? si altceva daca vine cineva pe la mine in vizita ce face se duce pana la piata prin toate santierele din centru pt un actibild? poate omu daca nu e din Craiova nu stie unde e piata??? poate nu a auzit de taxa asta?? il ardeti asa ca sunteti voi smecheri?imi pare a japca, nu neaparat taxa ci aplicarea ei, e facuta sa te prinda la cotitura. mai simplu era o vineta electronica ca rovineta, care puteai sa o cumperi si de pe net poate chiar cu un simplu sms.sau de la marile intrari in oras amenajat niste tonete si panouri mari informative. asa daca vine unu de la Severin sau eu stiu de unde care nu citeste GDS…….. vai de capu nostru legea asta e facuta pt comunitari sa aibe si ei obiect de activitate , sa iese pe profit, parca ii vad prin parcari cu aparatul fofo.

 10. Craiovean said:

  Ideea este geniala, mai ales, daca vrei sa distrugi bruma de turism craiovean. Calatorii vor trece prin Craiova ca acceleratul prin halta.

 11. De ce nu-mi vine acasa ? said:

  Daca eu am platit pe tot anul acum cateva luni , de ce sa mai fac un drum si o coada uriase.Daca ei dau acum aceasta hotarire de ce nu-mi trimit acasa hartia , ca nu eu platit ?Niste nemernici aia sunt …numai sa puna oamenii pe drumuri sunt buni. Am platit sa-mi trimita hartia acasa ,platesc acum sa-mi dea hartia acolo …

 12. Andy said:

  Parca Politia Locala a cerut primariei introducerea acestei taxe .Tot ce se intimpla in acest orasi Politisti locali sund de vina.

 13. ionescu said:

  Dinca, tot suina flamanda ai fost esti si vei fi.

 14. tiriplici said:

  La Primaria Craiova nu au mai ramas “cai” ! Eventual se pot pune boii inaintea carului; oricum sint doi: doi viceprimari !

 15. talibanu" said:

  pentru cei nce tranziteaza localitatea, cred ca ar trebui avut in vedere alt mod de plata – poate ca ar trebuii sa aiba comunitarii posibilitatea sa dea viniete pentru o zi – doua , in cazul in care constata ca nu este masina din craiova , dar asta presupune sa li se dea pe mana chitante , si sa primeasca bani, bani ce trebuie socotiti , e un fel de gestiune si aci apare problema ca maidanezii nu stiu de-astea

 16. Mihai said:

  Eu inteleg asa: platesc vinieta si am voie sa parchez ori unde in Craiova. Daca am treaba in centru, la piata, la politie sau la oricare alta institutie publica, nu voi gasi loc de parcare, sau va trebui sa parchez masina la o distanta mare.Si atunci nu era mai bine sa montam automate de parcare (asa cum sunt in toate orasele civilizate) astfel platind pentru parcare si cei care nu sunt din Craiova.Daca vreau sa parchez masina in fata blocului atunci ar trebui sa platesc aceasta vinieta pentru ca parchez pe domeniul public. Daca stau la curte si imi parchez masina pe domeniul privat atunci nu vad rostul acestei vinete, pentru ca daca vreau sa parchez pe domeniul publc si nu gasesc acel loc de parcare imi da cineva banii inapoi. Dar asta e Craiova.Cred ca se stangeau mult mai multi bani pentru parcari daca se taxa corespunzator locurile de parcare cele mai aglomerate si se scoteau la licitatie locurile de parcare dintre blocuri.

 17. @mda said:

  Da,sa mananci uiti,sa te odihnesti uiti sa-ti incasezi salariul…uiti?Nu e motiv!Oricum te duci frumusel daca nu ai pus-o in parbriz si ti-ai luat-o,dovedesti cu chitanta ca ai platit si data viitoare o sa fii sigur mai atent ca sa nu mai produci incurcaturi.Doamne ce uamini!

 18. Cristi said:

  Domnilor din Consiliul Local, dupa cum vedeti, ati luat o hotarare PROASTA, in momentul in care ati aprobat acest regulament. Sfatul meu si al tuturor de mai sus este sa-l reanalizati cu observatiile care s-au facut in aceste comentarii. Va dati seama ca daca nu faceti acest lucru sunteti HANDICAPATI ( prin folosirea acestui ternem nu am vrut sa jignec pe nimeni care are un handicap) si trebuie sa faceti un control medical urgent (si bineinteles o sa aveti multe alte beneficii, numai ca nu mai trebuie sa ocupati nici o functie publica, nu mai trebuie sa luati decizii impotriva cetatenilor)

 19. bumbeas said:

  craiova, cel mai de cakt oras din romania! asa ar trebui sa sune sloganul inca de la tablita de intrare de la metro. un oras urat, inghesuit, murdar, plin de tigani imputiti cu cefe late,la 100 de ani distanta de lumea civilizata din bucuresti, timisoara, cluj, constanta, pitesti etc. etc. luati exemplul grecilor, bai olteni, ne strangem toti cu ce are fiecare, bate , topoare, furci, care sunt mai rasariti cu pusti , pistoale, sabii si alungam nenorocitii astia din oras. sau incercam o actiune in instanta, contestand taxa asta aberanta nemaiintalnita in niciun oras civilizat din romania. stati si va vaietati ca babele cufurite! la lupta! eu prefer prima varianta. ne strangem 100 de persoane si blocam accesul in primarie si vom raspunde la violenta cu violenta. dar n-aveti koaie, bai olteni, de asta nici nu mai aveti echipa in A, ca nu meritati. eu am venit cu propunerea, astept sustinatori cu curaj si muschi de otel. fraierii supusi regimului criminal sa se abtina de la comentarii. SA NE FACEM DREPTATE SINGURI!

 20. noi said:

  poate se gaseste cineva sa le blocheze aberatia in instanta……….po ate cei de la PIELESTI fac si ei o bariera si [ca si mazare]sa ceara taxe cind treci pe soseaua din comuna lor………..buna si chestia aia cu firma care sa se ocupe de parcari unde sa fie si ei actionari probabil……….o sa fie bine la Craiova cind ne vor conduce oameni cu bunsimt si interesati sa ramiina ceva in urma lor cum a facut ROMANESCU ……….sa vedem ce …uisti o sa mai alegem

 21. GEO said:

  Eu sunt de acord cu ceea ce spune ” bumbeas ” si mai stiu 4-5 baieti care m-ar urma ! Problema e ca trebuie sa ne organizam si trebuie sa ii luam prin surprindere ……ar trebui sa ne intalnim pentru asa ceva…..sa ne facem un plan de atac……sunt ferm convins ca sustinatori am gasii …….

 22. nikos said:

  mai sa-mi trimita vinieta acasa pe baza de semnatura. Adusa de pulitaii locali care taie frunza la caini. Hai la treaba ca n-am chef sa stau la coada lu Marinica.

 23. Prazul nedumerit said:

  In lumea civilizata mai intai se creaza posibilitati de a plati confortabil pentru toata lumea, nu numai pentru comunitate, si dupa aia se iau masuri. Ar trebui sa existe aparate de roviniete la toate intrarile in oras si in toate parcarile mai mari. Astfel, cei care sunt in tranzit ar putea sa-si procure rovinieta fara probleme. Ce se intampla cu unul care sta la coada o ora ca sa-si ia rovinieta si intre timp se trezeste cu amenda in geam ?

 24. delilah said:

  niste incompetenti, asta sunteti, voi, din primarie. Daca va suna omul sa va ceara o informatie de interes public, aveti niste voci acolo la telefoane care habar nu au pe ce lume traiesc, parca le vad ridicand din umeri cand raspund. Dar cand e sa bagati mana in buzunarul omului, o faceti cu obrazul gros, pentru voi nu conteaza, banul sa intre, in buzunarele voastre. Gropile de pe sosele nu le vedeti, fluidizarea traficului nici atat, locuri de parcare nu sunt, dar voi vreti bani
  pe ce?
  faceti parcare subterana, cu taxa, da?Cel care parcheaza acolo,plateste si el, da? Adica, platim de doua ori?!
  In concluzie.. voi aveti cap? Aveti ceva in el? Iar daca aveti, conexiunile neuronale va functioneaza bine? Nu de alta,dar exista tratament pentru asta. Poate si o pensie de handicap, nu conteaza varsta.
  Sanatate va doresc, ca restul e irecuperabil,Neuroni i, odata pierduti, nu se mai refac.
  Hai pa

 25. simplu said:

  ……avem dreptul la aparare,tot ce spunem va fi folosit impotriva noastra….
  pentru ca nu dispunem de oameni cu scoala ,ne comportam precum o turma.daca berbecul din cap sare in prapastie hop si turma….
  normal si simplu ar fi fost sa dispuna primaria de ceva oameni si tehnica IT ,(CONTROLEAZA BAZA DE DATE PE LOC,VEDE DACA AM PLATIT TAXA SI GATA…LA LOCUL DE PARCARE,PENTRU CEI IN TRANZIT APARATE DE TAXARE).Tineri priceputi in IT avem,iar bani din fonduri europene exista.ANGAJATI TINERI IN ASEMENEA PROIECTE SI REZOLVATI PROBLEMA ALTFEL.

  Eu cred ca trebuie verificat cine are firma sa tipareasca vigneta si legatura cu primaria.COMISIOANE GRASE LA AFACERI DE ANVERGURA….

 26. zgabearta said:

  MUUUUlta treaba pentru pulitzaii locali! sa vezi acum lege si ordine, isi amendeaza si pe-ai lor din familie, sa vaza conducerea primariei ca sunt oameni de baza ai urbei! Buey…mai bine punem acid pe voi, nu baza!

 27. polifrici said:

  sa-si lipeasca marinica ce vrea el pe masina lui. pe mine nu are voie sa nu ma oblige sa lipesc nimic pe masina mea

 28. aaaa said:

  e bn cu vinieta asta 😀 ca de multe ori cand vin acasa si vreau sa o pun in parcare gasesc masini de Olt aia nu platesc nici taxa de parcare si le ocupa …… acum sa le dea amenzi dui incolo :D:))

 29. polifrici said:

  si sa stea el la coada la taxe si impozite, ca eu am stat sa le platesc. sa-mi aduca el vigneta acasa

 30. ReversuLaMedalie said:

  Ok, le platesc taxa. Dar daca nu gasesc parcare amenajata sau, mai rau, imi gasesc masina lovita in parcare .. merg sa le dau foc!!!!! Nu ??????

 31. delilah said:

  iti aduc eu benzina, le dam foc la toti :))

 32. Aoleu said:

  Din nou se vede diferenta uriasa intre Solomon si Dinca. Unul s-a ocupat cu adevarat de oras, celalalt nu stie cum sa fure mai mult, nevasta-sa e mare directoare, cumnatul consilier judetean, etc.

  SA VINA SOLOMON MAI REPEDE CA DINCA ASTA NE BAGA IN PAMANT !!!

 33. turist said:

  Am fost recent la Calimanesti unde am platit taxa de parcare si am circulat cu dovada pusa la parbriz. Cei care comenteaza nu au masini inmatriculate in Romania. SA PLATEASCA.

 34. bumbeas said:

  banii din taxa asta aberanta vor fi destinati platii salariilor si primelor nesimtite din primarie si ale burtosilor din imagine, care nu sunt in stare sa alerge dupa un hot nici 100 m. nu veti avea parcari nici subterane, nici spraterane, nici aeriene nici in 50 de ani pamanteni. in tara asta se va trai bine atunci cand veti vedea petroame, omv-uri, desii de banci si primarii arzand in flacari…

 35. NICU said:

  sunt din provincie si va rog sa spuna careva, cat costa aceasta taxa
  multumesc

 36. iooo said:

  da la carutzee cat coasta roviinietaa,cat coasta, la carutzee, iar la bulgaroaicee,italien ce fratuzesti si spaniolee cum lew dai amenda asta de te dai marele primar ????
  la alea straine unde le trimiti tidulaa cu maruntisuu la DNA. cat sunte de tzaranii coclitilor, vedeti ca in orasele care are primari si care au iesit in europa ca sa vada ceva nu sa se plimbe ca voi idiotilor, aceia au aparate de taxat in parcari ,in care bagii banu iese iletul,il pui pe bord, si pleci sa dai ****ee , la cei din primarie pe cand voi muraturilor ati fost plecati si ati vazut doar avioanee pe cerul albastrusi veniti cu basini de viniete. bai handicapatilor eu am masina si ies o data pe luna cu ea din curte ca in rest ma satur de a de servici si atunci cand ies pina la piatza trebuie sa iau vinieta ???
  cretinilor . mai simplu era atunci cand gasesc (oare) un lok de parcare si parchez sa platesc cat face 1 leu ora sau doi lei ora sau cat vrea muschiul vostru tampiti retardati ce sauntetiii.huooooooo ooooo imbecili necivilizati si cu ochi doar dupa bani neemunciti.

 37. handicarpati said:

  si ajunge amenda la cel cu masina de bulgaria cum?

 38. mitza moarta said:

  Fratzilor… eu am de Beharca (BH) Vidin, aku am platit igneta pe Romania, urmeaza pe parcari, urmeaza taxa pe aglomeratie k in Londra si altele…. am o intrebare stupida… unde naiba sunt parcarile k dk vrei sa parchezi pe centru intre 8 si 16 nai nici o sansa, te plimbi vreo ora prin centru mai intri pe niste interzisuri mai cotizezi la domnii…. si sanatate…. Hai bafta si sa ne vedem sanatosi!

 39. URAAAAAAA said:

  Suntem pe locul 1 in lume la gonoree, sifilis, taxe de parcare, taxe de prostie.
  ORICINE ESTE INTERESAT POATE FACE O ACTIUNE IN INSTANTA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV. Actiunea este scutita de taxa de timbru ori taxa judiciara. Gasiti modele de actiuni. Daca nimeni nu face o asemenea actiune in nume personal sau colectiv, actiunile de contestare a amenzior date in baza acestei Hotarari, nu veti mai fi scutiti de taxe judiciare. Iata ca prin aceste taxe viclene castiga pe mai multe cai si Ministerul Justitiei dar cel mai mult bugetul local, pentru ca acolo ajung banii din taxa judiciara. sa ne traiti daca mai puteti. Unii oricum bateti campii in comentarii, dovedind nu numai neseriozitate dar si prostie.

 40. germania said:

  asa va trebuie sa auzi in germania asa ceva?taxa pe stat)))))))))))))))) )))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) )

 41. adminisTartor srl said:

  Citeste aici selecteaza text si cauta “CRAIOVA – manipulata”
  In tara s-au interzis prin hotarri judecatoresti asemenea Taxe, numai ca acolo cetetenii au chemat in judecata Primaria si CL. Si la noi se poate.

 42. Alta hotie PDL said:

  Am masina de Dolj, am platit taxa pe un an, dar consider ca e alta hotie PDL. Nu se face ABSOLUT NIMIC pentru a face parcari civilizate. Daca numaram locurile de parcare, sunt mai putine decat taxele incasate de banditii de la primarie. Nici in fata blocului nu mai am loc de parcare !

 43. dflorescu said:

  Pentru toti incuiatii care nu au iesit din oras: peste tot in lume, chiar si in foarte multe orase din Romania, aceasta taxa de parcare este un lucru obisnuit. Voi chiar nu ati mers prin Mamaia, sau Brasov ? Ba mai mult, unele orase percep taxa de tranzit (de obicei cele cu vami), lucru absolut normal. Dati o cautare si aflati cat se plateste in Londra pe luna (ajunge si la 900 dolari pe luna) si nimeni nu se plange ca nu le mai vin turisti sau ca nu si-o permit. Vi se pare normal ca ori de cate ori iesiti din oras sa platiti parcari in fiecare oras, iar aia cand vin in Craiova sa stea moca ?

 44. adminisTartor srl said:

  Cine este nemultumit de masura abuziva de impunere a acestei “taxe de parcare”, inclusiv cei care au platit-o si doriti sa o atacati in instanta, selectati “administratorcomdom enii” si ne constituim in parti vatamate, in instanta. Actiunea nu costa nimic. Va astept pe toti. Exista alte solutii legale insa “alesii” au lipsit de la scoala, ori nu au fost acasa 7 ani!!!

 45. to`arashul Matrics said:

  daca esti mai clar ma bag si io!

 46. mircea said:

  daca citeste cineva de la o tipografie rog sa inceapa sa faca abtipilduri cu o mana care arata m.uie sa o lipim langa vinieta. in acest fel sa ii putem saluta pe cei care ne vor controla 😀

 47. lool said:

  ba da ce retardati. cum mortii lor sa iti dea gratis ceva ce ai platit. „Cine şi-a plătit taxa de parcare poate ridica gratuit vinieta de la toate ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite, fără să plătească un ban în plus.”

 48. adminisTartor srl said:

  Gazeta din scara de bloc, to`arashul Matrics, va poate informa corect dar si dezinforma. Am uitata sa scriu dupa ce selectati si operatiile, select/click dreapta/ Search Google for administratorcomdome nii .Unii care nu sunt toaroshi m-au si gasit. Impreuna cred ca avem mai multe sanse desi ajunge o maciuca la un car de oale.Dar daca sunt mai multe!? De fapt acesta taxa este o impunere fiscala abuziva. De ce citeste pe blogul meu si daca nu te vei dumiri iti voi explica pe indelete. Taxa este o impunere pentru care primesti ceva in schimb, un drept anume definit. Pai in conditiile in care majoritatea postatorilor se plang ca nu exista locuri de parcare amenajate si nu publice, pentru ca la cele publice, adica unde are acces publicul larg, oricine, deja platesti Taxa pe vehicole. Pentru ce platesti acesta taxa!? Pentru ca folosesti domeniul public aflat in administrarea autoritatii locale. Iata de ce orice jude cat de slabut ar fi, ar declara taxa de parcare ilegala. De fapt Consiliul local prin aceste taxe, acopera gaurile facute mana in mana cu stiti voi cine. Mai functioneaza fantanile!? Creditele facute pentru fantani ca si dobanzile nu le plateste “alesul” pupat in c.ur si-acum de unii, ci voi Craiovenii. Daca nu ma crezi pe mine, citeste Ghidul Fiscal-Nicole Grigorie Lacrita, ori il poti contacta sa-ti povesteasca, ce si cum. Daca unii nu observa, nu le pasa, nu-i afecteaza, de fapt sunt din cei care poti muri linistit langa ei, pentru ca vor rade. Cred ca e timpul sa ne trezim, si sa le aducem aminte acestor “cum le zasarati unii..” ca orasul Craiova e al Craiovenilor, nu al alesilor. Alesii, doar semfrupta din placinta pe care voi le-o puneti pe tava. De ce nu impun o dubla impozitare a patrunjelului. Pot sa impuna prin Sc piete si nu mai stiu cum, patrunjelul chita, dar si un impozit suplimentar pe frunzele patrunjelului din aceeasi chita. Cam asa e si cu taxa de parcare. Impnem ce ne permite Codul fiscal TAXA PE MIJLOACELE AUTO ce se inmatriculeaza fiscal, apoi mai venim si cu TAXA DE PARCARE. Ba… ca tot uitarati, Faceti ma si un proiect de hotarare pentru VIGNETA de folosire a strazilor din urbe ca oltenii oricum nu se prind. Vorbeam de majoritate, fie ca n-au timp, fie ca au bani de care nu le pasa, fie sunt doar “olteni”.

 49. KOAJE said:

  BRAVOOOO nr 21 ‘BUMBEAS’ ,NUMAI ASA NE MAI PUTEM FACE DREPTATE IN ORASUL ASTA SI TARA ASTA CARE COLCAIE DE PUTREGAIURI PUSE SA NE JUPOAIE PANA LA MOARTE,SUNT ALATURI DE TINE IN FLANCUL 1,NU MA INTERESEAZA DACA MOR,DAR AS BEA SANGE DIN COMUNISTII CARE INCA NE MAI CONDUC CA PE NISTE SCLAVI .TREZITI-VA BAI NU MAI INDURATI JAPCA ORDINARILOR ASTORA,NU SUNT ZEI,SANFEREAZA CA SI NOI,VA GARANTEZ!!!!!!!!!

Alte stiri

11 martie 2019

Dieta pentru bila leneșă: 6 alimente cu efect benefic

Principala funcție a vezicii biliare este prelucrarea grăsimilor. Află ce alimente poți consuma pentru a trata cu succes bila leneșă, în timp ce ai o digestie optimă, potrivit eva-rom. În momentul în care vezica biliară nu își îndeplinește rolul ...

Sumarul ediției de vineri, 27 mai 2011

Actualitate

» Handbal (m) – Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut finala Cupei României
» Tenis – Perechea Niculescu – Chan s-a calificat în optimi la Roland Garros
» Mizerie la poliţie
» Consilierii judeţeni au dat cu capul de zid
» Nu goniţi investitorii!
» Profit din Water Park şi Polivalentă
» Se reiau lucrările la Transalpina
» Dincă, fanul sensurilor giratorii
» Organizaţia de femei din cadrul PNL Gorj sărbătoreşte ziua de 1 Iunie în avans
» Olt: Festival de teatru la Izbiceni
» Vinieta se dă gratis
» Mii de egipteni s-au întors în Piaţa Tahrir pentru o “a doua revoluţie”
» Gorj: Eleva din comuna Vladimir, în atenţia Protecţiei Copilului
» Apa din râul Olt nu e bună pentru înotat
» Ultranaţionaliştii sârbi protestează faţă de arestarea luI Ratko Mladici
» Spitale clasificate mai bine decât merită
» Gorj: Primării sancţionate pentru gunoi

Local

» Tupeu de hoţ
» Certificate de calificare pentru meseriaşii neşcoliţi
» Noapte bună, „U“ Craiova!
» Reţinut pentru o evaziune de 1,8 milioane de lei

Dolj

» Scurte ştiri

Gorj

» O elevă a încercat să se sinucidă în toaleta şcolii
» O singură tabără pentru tineret
» Scurte ştiri
» Şefi de la Petrom, trimişi în judecată

Sport

» Energia joacă finala Cupei României!
» Judoka din Bănie, pe podium la Universitare
» Stîngă a făcut lotul
» Cîrstea a învins-o pe Dulgheru şi o va întâlni pe Na Li
» Juniorii de la „GP“ Craiova vor să joace pe „Bernabeu“
» Dan Petrescu, pe lista lui Chelsea
» Steaua a câştigat Cupa
» Răzvan e susţinut de jucători
» Gabi Matei pleacă la Steaua împăcat
» Rednic: Craiova a fost retrogradată tot de olteni

Bani & Afaceri

» Taxa de staţiune, bir pentru pensionarii care merg la Săcelu
» Afaceri bulgăreşti, ţepe româneşti

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Kate Beckinsale, în noul Total Recall
» Mii de candidaţi la „Academia lui Horia“
» Laura Cosoi, Adriela Morar şi Gina Pistol vor dansa în lanţuri
» Apariţii editoriale
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Un an din viaţă pentru siluetă

Top