24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateContribuie la înfrumuseţarea comunităţii în care trăieşti

Contribuie la înfrumuseţarea comunităţii în care trăieşti

Intră pe www.parcultau.ro, mai sunt doar câteva zile în care poţi vota parcul din Craiova care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Implică-te, nu te costă nimic!

Parcul Puşkin, parcul Cerna sau parcul 1 Mai. În curând unul din acestea va arăta mai frumos, în urma unui proiect de reamenajare derulat de fundaţia Vasiliada din Craiova şi susţinut financiar de compania Provident.
Ineditul proiectului constă în invitarea cetăţenilor să aleagă dintre cele trei parcuri propuse de primărie. Astfel, de la începutul lunii, aproape 1.000 de craioveni au votat pe site-ul www.parcultău.ro. Lor li se adaugă alte câteva mii de oameni care au votat prin intermediul voluntarilor Vasiliada sau prin intermediul agenților Provident, din confortul propriei locuinţe.

Votul este deschis până pe 27 mai. Vino şi tu, alături de prietenii tăi şi votează pentru parcul preferat! La vară, când vei căuta răcoarea parcului şi copilul tău va avea unde să se joace civilizat, te vei bucura şi mai mult de alegerea făcută!

Parcul care va primi cele mai multe voturi va fi reamenajat în iunie.  Provident va asigura finanţarea, dar şi forţa de muncă necesară, prin voluntari din rândul angajaţilor şi agenţilor săi.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale clienţilor şi ale comunităţilor în care Provident este prezentă. În perioada iunie-octombrie 2010, Provident a acordat micro-finanţări pentru reamenajarea unor parcuri şi locuri de joacă în trei oraşe din ţară: Iaşi, Galaţi şi Cluj-Napoca. Acestea au fost selectate împreună cu autorităţile locale şi implementate cu ajutorul a peste 100 de voluntari Provident. Mai multe informaţii despre acest program de responsabilitate socială găsești pe www.parcultau.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS